19 Aralık 2010 Pazar

Selective Professional Protek Ammino Keratin pro-vit B5


Röfleden dolayı kendinden geçen saçlarımla ilgili yazdığım postlardan birinde sevgili okuyucularımdan RoseAngel tavsiye etmişti bu ürünü. Forumlarda biraz araştırdıktan sonra kullananların olumlu yorumlarına da güvenerek aldım. Çok zarar görmüş saçlar için canlandırıcı proteinli bir maskeymiş kendisi. Aldığım yerdeki bayan da zamanında permadan yıpranan saçları için kullanıp memnun kaldığını söyledi, ki kendileri güvendiğim nadir satıcılardandır. Normalde duştan sonra havluyla nemi alınmış saça uygulanıp 15-20 dakika beklenmesi gerektiği söylense de, ben bu şekilde kullanmaya üşendiğim için duşa girmeden önce nemlendirdiğim saça sürüp bekletebildiğim kadar bekletiyorum. Abartıp geceden sürüp sabah yıkadığım oldu. Ben bu üründen çok memnun kaldım. Gerçekten de saçı kendine getiriyor, yumuşatıyor. Tiftik keçisi görünümünü yok ediyor.Ben saçımın diplerine dahi uyguluyorum yağlanma, ağırlaşma, kepeklenme gibi bir sorun yaşamadım. Ürün 300 ml, 2-3 fındık büyüklüğünde miktar tüm saçıma yetiyor. Kokusu da hoşuma gitti, cılızdan bir muz aroması var sanırım:) Neyse işte ben memnun kaldım alın kullanın derim. Sıvı saç kremi olarak da aynı markanın mavi suyunu kullanıyorum, onunla ilgili de söyleyecek bir kaç çift lafım olacaktır ilerleyen postlarda. He unutmadan ben Uzay Parfümeri'den 23-24 lira gibi bir fiyata aldım. Gittiğimde ürün ellerinde yoktu ertesi güne getirttiler, he tabe psikopatlığıma denk geldi bir dahaki sefere internetten alırım o ayrı. Bu maske sayesinde saçlarımla barıştım diyebilirim. Tabi 2.röfleden beri düzleştirici kullanmamamın da saçlarımın kendine gelmesinde etkisi büyük. Elimden geldiğince fönlemeye çalışıyorum, bir ara da kuaförlerin kullandığı fön makinalarından almam lazım.

17 yorum:

  1. profesyonel fön makinesini makyaj çantam yazmıştı galiba,tabiki boyalı saç fönde maşada kendini gösteriyor haliyle böyle olunca bunlardan vazgeçilmiyor da en az zarar vereni bulmaya çalışıyor insan.Benim de aklımda olsun bu maske :)

    YanıtlaSil
  2. püüff aynen yaaa cok memnun kaldınmı yani bndemi alsamki cnm yaa?artık o kdr cok sey kullanıyorumki yıllardır bıkmış durumdayım yeni bişi denemekten:(

    YanıtlaSil
  3. prettyflowery malesef dediğin gibi boyalı saç yıka çık değil ama napalım başa gelen çekiliyor.makyajçantama baktım benm de almam şart:)

    ayşenur ben gerçekten cok memnun kaldım aklında bulunsun bu maske bence

    YanıtlaSil
  4. iiymiş cnm gerçekten. bende bir bakim,aklıma girdi şimdi :)

    YanıtlaSil
  5. esracım kesinlikle dene bayılacaksın

    YanıtlaSil
  6. aa süper bir ürünmüşş!! hemde cok uygun fiyata! bende bakmalıyım bu ürüne :D

    YanıtlaSil
  7. Canım hiç korkma sür geceden sabaha kadar saçında kalsın...Diplerine uyguladığın zaman içinde keratin olduğundan saçın hızlı uzamasını sağlıyor..Kuaförüm bile bıktı artık benden 2 haftada dip boyamın gelmesinden,Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum bir eksi yönünü görmedim memnun kalmanada sevindim yanlız fiyatı biraz tuzlu olmuş gerçi piyasa fiyatını bilmiyorum ne kadar ama selective nin sahibi eşimin arkadaşı olduğu için depodan ben 7tl ye çıkartıyorum tabi bazende hediye gelior...Acaba toptan alıpta bloğumdamı satsam napsam :))

    YanıtlaSil
  8. cnm ya bu markanın mavi suyu nasıl almayı düşüniyorumda sence nasıl?

    YanıtlaSil
  9. cnm ya bu markanın mavi suyu nasıl almayı düşüniyorumda sence nasıl?

    YanıtlaSil
  10. chunli kesin al derim gözün kapalı memnun kalacaksın tatlım:)

    rose angel oooww kazığın alasını mı yioruz yoksa sen mi şanslısın:) al sat tatlım müşterin hazır:) iyiki tavsiye ettin valla banyoda saç kremi yerine kullanıyorum artık abarttım:)

    adsız ben cok başarılı buldum saçı güzel yatıştırıyor ve yumuşatıyor föne etkisini bilemem ama güzel bir ürün saçlarım kendine geldi

    YanıtlaSil
  11. bişey sormak istiyorum.. benim saçlarım çok yıpranmış durumda brezilya fönü yaptırdım bu seferde saçım inanılmaz yapıştı.. bu üründe saçı hacimsiz ve yapışmş gibi gözteriyo mu???????

    YanıtlaSil
  12. edda böyle bir etki gözlemlemedim canım

    YanıtlaSil
  13. inanmıyorum ya 45 tl ye aldım:(

    YanıtlaSil
  14. yok canım ya kuaforurunlerı dıye bır sıte var orada 24 lıra ustelık taksıtlı

    YanıtlaSil
  15. merhaba, bu ürünün kendi sitesinde kullanım talimatı farklı. bence sitedeki gibi yapmak yeterli oluyor ben hep böyle yapıyorum. tabi ki tercih sizin:)

    Kullanım Biçimi
    Nemli ve temiz saça uygulayın, tarayın. 5-10 dakika bekletin. Bol ve ılık su ile durulayın.

    http://www.selectiveturkiye.com/urunler/bakim/artistic-flair/ammino-keratin

    YanıtlaSil
  16. daha önce hiç piyasasını araştırmadığım bu ürünün bana 60 tl ye satıldığını itiraf edebilir miyim??

    YanıtlaSil
  17. çok çok güzel bi ürün boyadan düzleştiriciden mahvolmuş saçlarımı kurtardı. gratiste 30 liraya bulabileceğiniz bir ürün. indirime girerse 25 tl civarı oluyor :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın