17 Aralık 2010 Cuma

Lilyum?????

Lilyumun o dehşet kokusuna hastayım, burnum düşene kadar koklayasım gelir. Ama malesef buram buram lilyum kokan bir parfüme henüz rastlayamadım. Notalarında lilyum,beyaz zambak olan bir kaç parfüm denedim ama hepsi hayal kırıklığı:S Önerilerinizi bekliyorum. Soğuk kış günlerinde rüzgarla beraber buram buram lilyum kokmak istiyorum. Var mıdır bunun çaresi?????

5 yorum:

  1. avon un beyaz zambaklı banyo köpüğü al bana teşekkür edeceksin ...........avonun little black dress ona yakın bir koku yakında satan varsa denemelisin..estee louder in paradise o daona yakın ama çok güzel,sen debenim gibi bu kokunun hastasısın sanırım geçmiş olsun unutmadan estnin beyaz zambak kolonyası var .........

    YanıtlaSil
  2. Sochiccim Lilyum tam olarak var mıydı bilmiyorum ama Yves Rocher'ye bakmanı tavsiye ederim. Orada sade çiçek kokusu parfümleri var. Benim bildiğim hanımeli, mimoza ve yasemin var. Hepsi de çok hoş.

    YanıtlaSil
  3. belki denemişsinzidir ama söyledğiniz etki için diorissimo'yu tavsiye ederim
    bir de ebayde bulabilirseniz Princesse Marina De Bourbon markasının fleur de lys tam bir lilyum kokusu

    YanıtlaSil
  4. white rose little black dress'in testerına baktım ama pek hoşlanmadım, banyo köpüğü ve estee'ye bakıcam. in paradise derken beyond paradise'tan mı bahsediyorsun?

    lucy hanımeli ve yasemin kokusunu da çok severim kesinlikle deneyeceğim teşekkürler

    adsız hemen inceliyorum saol canım:)

    YanıtlaSil
  5. canımcım christian dior dolce vita ve diorsimmo ya bakmanı öneririm.özellikle diorsimmodan ben oldukça yoğun zamnbak kokusu alıyorum,keskin ama çok asil bir kokudur..

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın