22 Aralık 2009 Salı

Stila: Illuminating Tinted Moisturizer


Forumdan sevgili arya84' ün isteği üzerine swatchladım bu cicişi, kendisi benim ilk renkli nemlendiricim o sebeple çok objektif olamayacağım:)
Bendeki rengi açık olan;


Nemlendirmesi hoşuma gitti, sağlıklı bir ışıltı veriyor ama zaten yağlı bir cildim olduğu için bu ışıltıya çok gerek kalmıyor bende:) Pek bir kapatıcılığı yok gibi. Kuru ve sorunsuz bir cildiniz varsa denemeye değer bence:)


3 yorum:

  1. bende sırf buna sahip olmak içni aldım ulta mate seti çok mrak ediyorum renklendiriyor mu sahiden canım pembemsi bi renk katsın yeter bana kapatmasına gerek yok ben acık tenliyim sanırım belli olur diye tahmin ediyorum 2-3 güne gelir benimmki de:)gülegüle kullan

    YanıtlaSil
  2. renklendirme değil de canm ışıltı diim sana ben renk olarak cok bir şey farketmedim gerçi akşam denedim elimde ürünü yanıltmak istemem.teşekkr ederm cnm sen de şimdiden güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. blogunu yeni keşfettim baştan aşağı geziyorum kalkamıyorum :) o gözlerin güzelliği nedir öyle maaşallah maaşallah :) o frenchi nasıl yaptın öyle onu merak ettim ? bant falan kullandın mı ?

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın