30 Aralık 2009 Çarşamba

İyi Seneler:)

2009 'a baş baş dememize çokkk az kaldı; eee malum yeni seneyi evde ya da dışarda da karşılayacak olsak kendi çapımızda hazırlıklar içindeyiz:) Ben de bugün koştur koştur öldüm:) Geçenlerde Kokoshsayfa da gördüğüm taçlara bayıldımmm resmen, sevgili ve arkadaşlarımla yapacağımız ev partisi için güzel bir detay olacaktı. Kokosh bu cicişleri Yeşilköy pazarından almış, ben de Anadolu yakasında oturduğum için şansımı Salı pazarından yana kullanayım dedim ama sonuççç hüsran. Nerde tüylü taşlı taçlar var soluğu tezgahta aldım tabiki de bizim cicilerden eser yok:/ Boş günüm olmasını fırsat bilip bir gazla Tahtakale'ye gittim Salı'dan çıkınca. Esnaf bu taçlardan bi haber, kime sorsam mel mel bakıooo:/ Şansıma küstüm eve döndüm. Bugün de dersten çıktıktan sonra; hadi dedim kızımm hazır hava güzel Yeşilköy seni bekler. Bastım gittim, allahım gez gez bitmiyor bizim taçlardan yokkk ayağımda topuklu ayakkabılar resmen isyan modundayımm, tam eve dönmeliyim artık derken bizim ciciler gözümün önünde bitiverdi:) Nasıl saldırdım anlatamam; aklıma takılmıştı bir kere olmazsa olmazdı:) Taçları kaptığım gibi attım kendimi dışarı, zafer sarhoşluğuyla:P Geyik boynuzu olan benim, diğerlerini de dağıtıcam:)

Böyle amaçsız, yorucu ama sevimli ve renkli taçlarla dolu bi anıyla kapandı 2009 benim için:) Bazen güldük, bazen ağladık (hehehe cok aptalca ve klişe bir cümle oldu:). Devirdik bir seneyi daha. Yeni yıldan beklentiler fazla tabiki; sağlık, huzur, başarı,mutluluk... Say say bitmez. En iyisi hepimiz için tüm güzelliklerin bizlerle olacağı bir yıl diliyorum.

not 1: yılbaşı ikramiyesi bende olmalı:) inanılmaz planlarımız var sevgiliyle:P
not 2: taçlar için kokosha teşekkürler sayesinde cicişleri keşfettim:P

4 yorum:

  1. yawrum benm kıyamam sanaa gezdii durduuu kaç gündürrrr:)ama sonuçta taçlar elindeeee 2mizde de geyikli taaç olcak yarın gece bu saatlerde ben seni ancam sen de beni an olurmuuuu şekerimm:):)

    YanıtlaSil
  2. ilk defa gördüm bu taçlardan,çok güzeller ev partisi için müthiş fikir :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullann cnm... geçen sene ben de böyle bi taç almıştım clairesten bu sene de takıcam :) yılbaşına doğru claireste böyle taçlar satılmaya başlıyor aklında bulunsun ;)

    YanıtlaSil
  4. kokosh cnmmm sayende valla yoksa bi haberdim; neyse gezdk durduk ama ne demişler zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır:Panarım tabi anmam mı tatlım:P

    zeynepcim teşekkr ederm cnm cidden çok tatlılar:)

    gözgöz clairese bakmadım cnm bilsem oraya da bakardım nyse artık:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın