7 Mayıs 2011 Cumartesi

Lush Lemony Flutter



Benim manikür fobim var, şu ana kadar hiç yaptırmadım, yaptırmaya da niyetim yok. O tırnak etlerini kesen makası görünce içim çekiliyor. Bu sebepten ötürü tırnak etlerimle kendi yöntemlerimle baş etmeye çalışıyorum.
Lemony Flutter'ı kış aylarında tırnak diplerim kabus gibiyken aldım, severek kullanıyorum.
Çok yoğun kıvamlı, buram buram kokan bir krem. Az miktarda kullanmak bile yeterli gelebiliyor. Tırnak diplerim kendinden mi geçmiş, hemen bir operasyon çekiyorum. 2-3 gün düzenli kullanınca güzelce toparlıyor. Oldukça yoğun yapılı olmasına rağmen sürüldükten sonra rahatsızlık vermiyor, vıcık vıcık yağlı bir his bırakmıyor. Ben ara sıra dirseklerime ve dizlerime de sürüyorum. Memnunum, benim tırnaklarıma iyi geldi, biterse ki çok zor görünüyor kesinlikle yeniden alırım. Benim gibi tırnak diplerindeki derilere manikürsüz savaş açmak isteyenlere öneririm

7 yorum:

  1. ben bunu denedim dün lushta ama yapısı çok ağır geldi bana. daha doğrusu sürerken güzel, yumuşacık yaptı ama parmaklarım yağ içinde kaldı :( belki cildim yağlı diye tam emmemiştir bilemedim.

    YanıtlaSil
  2. evet biraz yağlı kalıyor ilk sürdüğünde ama kısa sürede emiliyor ben pek rahatsız olmadım, zaten ağır olmasa maniküre mahkum olurum:)

    YanıtlaSil
  3. bu harika oldu benim içinde bende almalıyım :)

    YanıtlaSil
  4. Tatlım nereden aldın bunu?

    YanıtlaSil
  5. laldiller lushtan aldım.
    http://www.lushturkey.com/

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın