15 Mayıs 2013 Çarşamba

Watsons Brightening Yüz Maskesi


Son zamanlarda yüz maskelerine merak sarmış durumdayım. Nereye gitsem şöyle bir maskeleri karıştırır oldum. İlk denediğim Watsons' ın Brightening Facial Mask oldu. Paketinde görüldüğü gibi papatya özlü bir maske kendisi. Maskenin vaad ettikleri ise cildin aydınlık ve daha parlak görünmesini sağlamak.     



İçeriğindeki papatya ve güvercin ağacı ekstresi cildimizi canlandırmayı sağlıyor. Paketin içinden bir adet kağıt maske çıkıyor. Bu maskeyi dikkatli bir şekilde açıp temiz cildime yaydım, ben yaklaşık 40-45 dakika civarı bekletip cildimin tüm maskeyi çekmesini ve maskenin kurumasını bekledim ama çok ıslak olduğu için tamamen kurumuyor açıkçası.
Maskeyi çıkarttıktan sonra yüzümde kalan fazla sıvıyı parmaklarımla cildime yedirdim. Cildimde hafif gerginlik ve tazelenmişliği hissetmekte güzeldi :) Cildimde hafif bir aydınlık ve parlaklık oluştu gerçekten ama sanırım paketin üzerinde de yazdığı gibi en iyi sonucu almak için haftada 2-3 gün uygulanabilir.  







Benim cildim karma, yağlanmaya müsait olmasına rağmen herhangi bir yağlanma yada sivilce yapmadı.  Yine de aldığım maskeleri dikkatlice okuyup seçiyorum açıkçası sivilce oluşumundan korktuğum için aşırı nem veren yağlı yapı da gibi gözükenleri tercih etmemeye çalışıyorum.
Maskeyi yüzümden çıkardıktan sonra tam açık fotoğrafını çektim, gördüğünüz gibi uzun süre bekletmeme rağmen ıslaklıklar var maskede ama bence zaten o sürede yüzünüzün çektiği kadar ürün miktarı yeterli oluyor.







Ben tek kullanımda memnun kaldım diyebilirim cildimde herhangi bir iritasyon olmadı. Elimde ki diğer maskeleri de deneyip bu maskeden de arada bir alabilirim diye düşünüyorum. 

Sizin önerebileceğiniz karma - yağlı ciltler için, kullandığınız maskeler hangileri? 

2 yorum:

  1. Slmlar hemen bunu da denemeliyim :) ben de gratisin bu tarz bir maskesini denedim pek beğendim bloğumda yazıcam :) keyifli yazılar bana da beklerim
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben Garnier Saf&Temiz'i maske olarak kullanıyorum tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın