30 Nisan 2013 Salı

MUA Trio Eyeshadow - Innocence


Şu postumda MUA'dan yaptığım ufak çaplı alışverişin bir nevi ön gösterimini paylaşmıştım. Ürünleri tanıtmaya  da bu harika trio ile başlamak istedim, zira renklerine bayıldım.




Ben tercihimi birbirinden güzel üç golden-bronz ton barındıran Innocence'tan yana kullandım. Farların hepsi ışıltılı, çok tozutmayan ve kontrol edilmesi kolay yapıda. Üçlünün en açık tonu tam bir şampanya, orta ton altın ışıltı içeren taupe-kahve ve belki de bu üçlüyü alma sebebim olan en koyu ton ise içerisinde yeşil yansımalar bulunan kızıl alt tonlu harika bir kahve. Bu ton MAC'in meşhur Club'ına dupe diyebiliriz.







Swatchta farların altına herhangi bir baz uygulamadım, buna rağmen pigmentasyonlarını beğendim. Bazla oldukça tatmin edici sonuçlar elde edilebilir.





İçeriğine bakalım;






MUA Innocence £2.5 'lik fiyatıyla iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu. Serinin diğer triolarına göz atmak ve sipariş vermek için tık tık. 

7 yorum:

  1. Çok beğendim Güle güle kullan nerden aldın ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, https://www.muastore.co.uk/ buradan aldım

      Sil
  2. swatchlarda en soldaki renk mac club fara çok benziyor,iyi bir alternatif olabilir sanki

    YanıtlaSil
  3. Canım sen bunu aldın ve geldi mi alışveriş yasağı peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yasaga ragmen sorunsuz geldi kargom. Su an yine MUA dan bekledigim bir paket daha var bakalim o da basina bir is gelmeden ulasacakmi:)

      Sil
  4. renkleri üçününde ayrı ayrı güzel tam benlikmiş :)) bloğumu açmadan önce takip ediyordum seni. açtıktan sonra da takibe aldım sanıyordum özür canım yaa:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek aşkolsun:) blogun hayırlı olsun senin de o zaman ben de hemen takibe aldım:)

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın