3 Nisan 2013 Çarşamba

Prada Candy L’Eau ile Kaldığı Yerden Devam



Milano, 18 Şubat 2013, Paris, 25 Şubat 2013 ve Londra, 27 Şubat 2013. Wes Anderson ve Roman Coppola’nın bakış açısıyla Candy’nin heyecanlı yaşamını anlatan 3 bölümlük bir masal...

Üç şehir, saygın mimarlarını temsil eden üç malikane: bir 19. yüzyıl binasında park manzaralı bir daire, Rive Gauche kıyısında saygın bir malikane ve tipik bir Soho dairesi. Tüm bu malikaneler Prada’nın tüm Prada mağazaları ve seçkin parfümerilerde satışa sunulan yeni Candy parfümü, Candy L’Eau’nun tanıtımı tercih ettiği mekanlar olarak karşımıza çıkıyor. 






Prada Candy L’Eau’nun yeni, taze ve sofistike versiyonu aynı zamanda orijinal parfümün tüm özelliklerini taşıyor. Wes Anderson ve Roman Coppola yönettiği mini film serisinde Fransız aktris Léa Seydoux tekrar Candy’nin ana kahramanı olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Candy – Léa Seydoux’nun canlandırdığı karakter – tüm seneryonun merkezinde yer alıyor. Candy’nin yaşadığı üç kişilik Parizyen aşk ilişkisi, onun yaşam sevincini alışılagelmemiş bir zarafetle anlatılıyor. 30 Mart’tan itibaren Prada.com’da yayınlanacak olan üç bölümün, Milano, Paris ve Londra’da özel gösterimleri gerçekleştirildi.

1.bölüm


2.bölüm



3.bölüm





*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın