27 Mart 2013 Çarşamba

THE BODY SHOP LEONA LEWIS’IN ÖZEL TASARIMLARIYLA CRUELTY FREE KAMPANYASINI SÜRDÜRÜYOR



 The Body Shop dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Leona Lewis ile “Cruelty Free Beauty” (Hayvanlar Üzerinde Yapılan Testlere Karşı Yürütülen Kampanya) adı altında yeni bir projeye imza attı.

The Body Shop için özel olarak tasarladığı bahar koleksiyonunda yer alan güzellik ve makyaj ürünleriyle Leona Lewis, hayvanlar üzerinde yapılan testlere karşı yürütülen kampanyaya destek olmayı hedefliyor.


Leona Lewis, The Body Shop’un öncüsü olduğu “Cruelty Free” bilincini artırmak amacıyla tasarladığı yeni makyaj koleksiyonu ile 2013’ün bahar trendlerini belirliyor. Hayvan hakları savunuculuğuyla tanınan dünyaca ünlü süper star ve İngiliz şarkıcı Lewis: “The Body Shop’un  “Cruelty Free Beauty” yani “Hayvanlar Üzerinde Teste” karşı yürüttüğü kampanyalara yardım ediyorum. İnsanları “Cruelty Free International” kampanyasıyla hayvanlar üzerinde kozmetik deneylerin yasaklanması için cesaretlendiriyorum” dedi.

Koleksiyonun tasarımlarında yer alan çiçek desenli geyik motifleri, The Body Shop’un 1981 yılında tanıttığı klasik “White Musk” parfümlerinde sentetik misk kullanan ilk kozmetik markalarından biri olduğunu gösteriyor. Leona Lewis’in koleksiyonunda her cilt tonuna uygun açıktan koyuya iki farklı renkte geçiş yapan allıklar, allık fırçası ve ışıltılı dudak parlatıcıları yer alıyor.

The Body Shop Türkiye’ye ulaşmak için:

   http://www.facebook.com/thebodyshoptr

  http://www.twitter.com/thebodyshoptr







  



Cruelty Free International Hakkında

Cruelty Free International, kar amacı gütmeyen, kozmetik ve tüketici ürünlerindeki hayvanlar üzerinde teste son vermek için çalışan küresel bir organizasyon. Dünyada en çok bilinen ve saygı duyulan hayvan hakları organizasyonu BUAV(Üzerinde Yapılan Deneylerin Yasaklanmasını Savunan İngiliz Birliği)tarafından kuruldu.

www.crueltyfreeinternational.org


*Basın bültenidir.

6 yorum:

  1. harika bi koleksiyon olmuş bence hem renkler hem amaç olarak ne zaman çıkcak acaba almak istiyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelen basin bulteninde Nisan ayi icerisinde planlandigi yaziyordu ben de koleksiyona goz atmayi planliyorum

      Sil
  2. çok şık ve de anlamlı bir koleksiyon.desteklemek için kesinlikle almak istiyorum.Body Shop'ın hayvan testleri konusundaki tavrını takdir ediyorum.bloğunuzu takipteyim,bende beklerim:)
    http://happywishtree.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tip koleksiyonlar desteklenmeli katiliyorum.Hemen bloguna isinlanayim:)

      Sil
  3. Fırçaya bayıldım çok hoşmuş.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın