4 Kasım 2011 Cuma

Gliss Ultimate Repair Serisi


 Gliss sevdiğim bir marka, denediğim pek çok ürününden memnun kalmışımdır. Bu seriyi de son röflemi yaptırdığımda almıştım, o zamandan beri kullanıyorum. Şu ana kadar kullandığım tüm markaları, Gliss'in diğer serilerini açık ara geride bıraktığını söyleyebilirim. Daha ilk kullanımdan farkı hissedebiliyorsunuz. Benim mükemmel sağlıklı, kopuksuz! saçlarımı yumuşacık yaptı, sorunlu kısımları da toparlayıp yatıştırdı. Üzerinde de yazdığı gibi Gliss'in diğer serilerine oranla 3 kat daha fazla sıvı keratin içeriyormuş, bilmem yalan bilmem doğru ama içinde diğer serilerden farklı ne varsa bu Ultimate Repair'ı gerçekten işe yarar kılıyor.



 Özellikle maskesi ve aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz çift fazlı spreyi vazgeçilmezim oldu. Maskenin üzerinde 1 dakika bekletin diyor ama ben genelde bütün saç bakım ürünlerini en az 2-3 saat bekletirim. Spreyin üzerinde ise herhangi bir kullanım talimatı yazmıyor kafama göre sıkıyorum, genelde saçlarımı kuruttuktan sonra kullanıyorum. 


 Sözün özü ben bu seriyi tuttum, kolay kolay değişmem. Denemeye kesinlikle değecek ürünler, tavsiye ederim. 

Not: Gliss'in tek sinir bozucu tarafı ürünlerinde kullandıkları garip parfümler bence. Şu ana kadar hiç kokusunu beğendiğim bir serisi olmadı ki hangimiz şampuanda güzel koku aramıyor?



13 yorum:

  1. cnm bende dün akşam glissin bu serisinin maskesini aldım. bugün ilk defa kullandım oldukça güzel yaptı gibi ama daha ilk kullanım tabi, ne kadar doğru bir tespit olabilir emin değilim ama hoşuma gitti ;)

    YanıtlaSil
  2. glissin ürünlerine diyecek lafım yok saçınıza iyi gelmesine sevindim ama maskeyi saçınızda 2-3 saat beklettiğinizi yazmışsınız .. saç ürünlerinin sampuan vs. saçta bekletilmesi sonucu unutkanlık beyin hasarına yl açtığı konusunda araştırmalar var ispetlewnmış bir durum.. aklıma geldi yazmak istedim bende sağlıklı saçlar dilerim..=)

    YanıtlaSil
  3. sorma, ben de glissin kokularını çok seviyorum. silk adındaki serisi mesela çok seviyorum kokusunu:)) yakında ben de alayım deneyim bu seriyi..:))

    YanıtlaSil
  4. Ah sonunda benim gibi Gliss'in kokularına beğenmeyen birisi. Kendimde ciddi ciddi bir gariplik olduğunu düşünmeye başlamıştım:) Aslında tam olarak beğenmemek değil de sanki şurup kokusu gibi ağır geliyorlar bana, özellikle şu durulanmayan kremleri. Ama pembe serinin şampuanı güzel kokuyor bak ona bir şey diyemem.
    Nyse benim sorum şu, bu serideki spreyin kokusu nasıl tam olarak, bir de durulanıyor mu? Son çare bunu deneyeyim bari:)

    YanıtlaSil
  5. ben de bu seriyi kullandım,şampuanını bitirince değiştirdim şimdi ama kıymetini anlayamamışım saçları acayip onarıyor :)

    YanıtlaSil
  6. swl memnun kalacağını düşünüyorum maskesi oldukça başarılı.

    rosamary uyarın için çok teşekkür ederim, bunu bilmiyordum. ama takdir edersin ki işlem görmüş saçlarda ürünleri 1 dakika falan bekletmek yalan geliyor bana.

    modavesaire kesinlikle denemelisin.

    tia maira kokuları dediğin gibi bana da şurup gibi geliyor ve sevmiyorum keşke daha meyveli ya da fresh kokular kullansalar, sprey de şurup gibi kokuyor ama saçta çok kalmıyor o kötü koku güzelleşiyor durdukça, sıvı saç kremi gibi durulamadan kullanabilirsin.

    luzumsuzisleruzmanı bnece de çok başarılı bir seri beğendim

    YanıtlaSil
  7. Canim bende baska bir spreyini kullanmistim, ama yine bu siyah seriden, cok memnundum, haklisin bunlarda hafif karamel gibi birsey kokuyorlardi ; )

    YanıtlaSil
  8. koku konusunda tüm yorumlara katılıyorum. nette gördüğüm yorumlar üzerine dün bu seriyi aldım. daha önce başka bir serinin şampuanını kullanmış, şampuandan memnun olduğum halde kokusu nedeniyle vazgeçmiştim. eve gelince bir heves şampuan şişesini açıp kokladım, yine sinek öldürücü kokusu :/

    YanıtlaSil
  9. saçlarım ince telli ve hacimsiz olduğu için elidorun ince telli ve sönük saçlar için olanını almıştım,önceleri memnundum ama daha sonra saçlarımı dökmeye başladı..gliss siyah serisi şampuanını deniycem bakalım iyi gelir umarım..buradaki kuaförlerinde çok methettiğini duydum.

    YanıtlaSil
  10. Benim saçlar tarnması imkansız bir hale gelmişti ve geçenlerde tanıştığım gliss serisi ile kolayca taranır oldu, harika bir seri bayıldım...
    yeni başladığım blog umu zıyaret ederseniz çok memnun olurum... monunivers@blogcu.com

    YanıtlaSil
  11. kokusu bende yazı hatırlıyor bildiğimiz kakao yağı kokusu bayılıyorum :) saçıda yumuşacık yapıyo kullanılmaya değer bi ürün :)

    YanıtlaSil
  12. kızlar bende bişey sorucam benim saçlarımda banyodan sonra çok dolaşıyo çok kabarıyo çok sertleşiyo resmen bildiğiniz keçe gibi oluyo ve ne kadar kestirirsem kestiriyim 1 ay içinde hemen kırılıyo sanki hiç kestirmemişim gibi oluyo bu seriyi kullanmaya başlasam sizce bi faydası olur mu ?? bide fazla keratinin saça herhangi bi zararı olur mu ??

    YanıtlaSil
  13. 2yıldır gliss kullanıyorum. Kırık falan kalmadı ama Bi zamandan sonra yağlandırdığını farkettim nette de bi kaç yerde okudum değiştirmeyi düşünüyoruum şampuanımı.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın