10 Kasım 2011 Perşembe

Dermalogica'dan Kadın Girişimcilere Destek

Peeling ile Hem Kendinize Özen Gösterin
Hem de Kadın Girişimcilere Destek Olun!

Dermalogica, aktif pirinç özleri içeren eksfoliantı Daily Microfoliant ile fark yaratmaya devam ediyor. Her gün kullanılabilecek kadar ince dokulu doğal bir peeling ürünü olan Daily Microfoliant, aynı zamanda Dermalogica’nın Kadın Girişimcilere yönelik destek projesi FITE’ın bir parçasını oluşturuyor. Satın alacağınız ürünün üzerindeki kodla, bir kadını ekonomik özgürlüğüne kavuşturmanız mümkün. 
Üstelik Kasım ayı boyunca biri Daily Microfoliant olmak üzere toplam iki Dermalogica ürünü alan herkese, cilt tiplerine uygun Dermalogica temizleyicileri hediye ediliyor.

Daily Microfoliant Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 176,00 TL - 75 gr

FITE ürünleri ile KEDV kadınlarını ekonomik özgürlükleri için destekleyin!
Dermalogica dünya çapında en beğenilen ve en çok satan 5 ürününün her birinden 1$, FITE projesi kapsamında kadın girişimcilere aktarıyor. Özel ambalajındaki FITE ürünlerini alarak ve joinFITE.org adresine girerek bir kadın girişimciye destek olma şansı yakalayın!
Dermalogica bu proje kapsamında dünyanın önde gelen mikro kredi kuruluşu KIVA ile birlikte çalışıyor. Türkiye’de ise KIVA’nın resmi Türkiye temsilcisi KEDV ile birlikte çalışarak Türk Kadın Girişimcileri destekleme fırsatını sizlere sunuyor.
 
FITE Serisi Ürünleri:
  • Daily Microfoliant
  • Precleanse
  • Intensive Eye Repair
  • Total Eye Care
  • Skin Hydrating Booster 

Eğer hala Daily Microfoliant gibi dehşet bir ürünü denemediyseniz ve çorbada tuzum olsun diyorsanız bu fırsat kaçmaz. Daily Microfoliant hakkında yorumum için tık tık

-Bu bir basın bültenidir.-

2 yorum:

  1. biraz tuzlu bir destek benım için 176 bi kaç kere tekrar tekrar baktım

    YanıtlaSil
  2. kova kadınıyım ben valla haklısın ne yalan söyleyeyim dermalogica biraz tuzlu ama bu ürün parasını hakeden bir ürün ben bayılmıştım:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın