23 Mart 2010 Salı

Dermalogica Sooting Eye Make Up Remover


Görseli internetten almak zorunda kaldım çünkü, ürün fotolarını kesip biçerken nedenini bir türlü anlamadığım şekilde, bazı fotolar silindi. Bu sebeple bir kaç ürün görseli bu şekilde yer alacak postlarda şimdiden söliim dedim.
Dermalogica'nın ürün hakkında söyledikleri şunlar;
  • Yağ içermeyen, S.D. Alkol içermeyen ve suda çözünen nazik jel, özellikle inatçı maskara dahil göz ve dudak makyajı kalıntılarını kolay temizlemek için formüle edilmiştir. Suni renklendirici ve koku içermez. Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Nemli pamuğa az bir miktar ürünü uygulayın. Göz ve dudak makyajını nazikçe masaj yaparak temizleyin. Su ile durulayın.
  • İnatçı maskara da dahil olmak üzere tüm göz ve dudak makyajını temizler. İpek Amino asitler, kirpikleri güçlendirirken cilt dokusunu pürüzsüzleştirir. Suyla temizlenebilen formül gözleri yakmaz, hassas göz çevresinde nemsizliğe sebep olmaz.
Benim yorumlarıma gelecek olursak, gayet güzel çıkardı makyajımı, hem de hiç bir yağlı his bırakmadan,tahriş etmeden. Ama waterproof ürünler için aynı etkiyi bırakmadığını gördük sevgili rimel canavarı Roxelanne sayesinde:) Waterproof ürünler için de bir sonraki postta bahsedeceğimiz Precleance ürünü tavsiye ediliyor.

2 yorum:

  1. valla bir an waterproof olanı kullansam mı diye düşündüm de, makyajı sildik maskara da çıkınca iyice çipil olmayayım diye vazgeçtim:D

    YanıtlaSil
  2. hehe kuzum sen çipil olsan ne yazar, kaş gözün maşallahı var:)çok da kafiyeli konuşurum:P

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın