23 Mart 2010 Salı

Dermalogica Ultracalming Cleanser


Resmi silinen ürünlerimizden olur kendisi:) Dermalogica der ki;
  • Son derece nazik jel krem temizleyici, su ile durulanabildiği gibi kağıt mendil ile de ciltten temizlenebilir. Hava kirliliği, sert iklim koşulları, stres, hormonal değişimler ve kozmetik allerjisinden cildi korumaya yardımcı olur. Suni koku ve renklendirici içermez.
  • PreCleanse uygulamasından sonra nemli yüz ve boyuna nemli parmaklar ile hafif ve yukarı doğru masaj yaparak uygulayın. Ilık su ile durulayın veya kuru pamuklar ile ciltten temizleyin. Soothing Protection Spray ve Barier Repair ile devam edin.
  • Nazik, köpürmeyen temizleyici cilt yüzeyinde nazikçe kayarak ciltteki yangıyı azaltır.İritasyona sebep olabilecek kalıntı bırakmaz. Lavanta ve Ekinezya cildi sakinleştirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olurken; Salatalık yangıyı giderir. Suya çok hassas olan ciltlerde pamuk ile temizlenebilir.

Sochic der ki; cildimde ne var ne yok sildi süpürdü. Germeden kasmadan ferahlatarak. Tam tembel işi. Al eline köpür pamukla sil hoppp cilliop gibi temizlnmiş bir cilt. Sevdim ben kendisini.Bana cilt tipim sebebiyle temizlik ürünü olarak Special Cleansing Gel tavsiye edildi gerçi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın