23 Mart 2010 Salı

Dermalogica Precleance

Dermalogica.com'dan:

  • Zeytinyağı ve Kayısı Çekirdek Yağı bazlı temizleyici, Kukui Fındığı ,Hodan Tohum ve Pirinç Kepeği yağları ile zenginleştirilerek sebumu ve yağ bazlı kirleri cilt yüzeyinden nazikçe çözer. Hidrofilik (suyu-seven) formülü, PreCleanse ve yağ bazlı birikimlerin yağlı hissi bırakmadan giderilmesini sağlar. Daha derin temizleme için ikinci kez önerilen Dermalogica Temizleyicisi ile devam edin. Suni renklendirici ve koku maddesi içermez.
  • Kuru ellerinize bir miktar alın. Kuru yüz ve gözlere yüzey yağının ve kirliliğin çözülmesi için masaj yapın. Konjesyon ve inatçı birikimlerin olduğu bölgelere yoğunlaşın. Ellerinizi ıslatın ve masaja devam ederek ürünü süt emülsiyon kıvamına getirin. Ilık su ile durulayın. Profesyonel temizleme sonuçları için önerilen Dermalogica Temizleyicisi ile devam edin.
  • Yağ bazlı makyajı, sebumu, güneş koruyucularını ve çevresel kirlilikleri cilt yüzeyinden çözerek, önerilen Dermalogica Temizleyiciniz öncesinde cildinizi daha iyi bir temizleme için hazırlar. Düzenleyici Zeytin Yağı, E Vitamini ve Hodan Tohum Yağı cildi yumuşatmaya ve beslemeye yardımcı olur. Profesyonel cilt bakımda elde edilen temizleme düzeyinde temizlik sağlar.

Makyajı akıtma amaçlı diebilirim. Kullanmadım anlatılanlar kadarıyla sölüorum:) Lancome Huile Eclat Deep Cleansing Oil tarzı bir şey.

7 yorum:

  1. bunu kullandık ya canım pamuklara sürdüğümüz değil miydi:)

    YanıtlaSil
  2. yok bebişim o diildi sootingi sürdük biz.hatta çıkarmayınca senin rimeli dediler preclence waterproofa daha uygun die:)

    YanıtlaSil
  3. hmm oke doğru söylüyorsun canım:) yalnız çilekte şöyle bir fiyatlara bakayım dedim amanın dedim yaaaa:D

    YanıtlaSil
  4. aynen kuzum yaaa:S seyahat seti denenebilir bi işe yaramazsa en azndan o kadar oturmaz içine insanın:P

    YanıtlaSil
  5. kızlar,bu ürünü denemediniz mi denediniz mi kafam karıştı?güneş losyonu için fln da kullanılır diyor sitede?bi de göze kullanılabiliyor mu?

    YanıtlaSil
  6. tatlım bu ürünü ben denemedim. ama güzel bişidr lancome versiyonunu denemiştim waterproof makyajı falan süper akıtıodu. kesin güseldir tabe göze de uygulanıo

    YanıtlaSil
  7. bıttıkce alıyorum ben bundan :) en sevdıgım dermalogica urunlerınden biri diyecegım ama ben aslında tum dermalogıca urunlerının hastasıyım :) blogumda da yazıları vardı :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın