24 Mart 2010 Çarşamba

Dermalogica Daily Microfoliant


  • Eşsiz pirinç bazlı enzim toz, mikro düzeyde eksfoliasyon gerçekleştirerek ciltte anında ve gözle görülür bir şekilde daha yumuşak ve daha parlak bir görünüm sağlar. Suni koku ve renklendirici içermez.
  • Yarım çay kaşığı Daily Microfoliant'ı nemli ellerinize alın ve su ile krem kıvamına gelene kadar köpürtün. Tüm yüze dairesel hareketlerle göz çevresini koruyarak uygulayın. Bir dakika kadar masaj yapın ve durulayın. Multi-Active Toner veya Soothing Protection Spray ve önerilen Dermalogica Nemlendiricisi ile devam edin.
  • Benzersiz toz, su ile temas ettiğinde aktifleşir. Papain, Salisilik Asit ve Pirinç enzimleri ölü derileri mikro düzeyde temizlerken cildi yumuşatır ve aydınlatır. Aspergillus, Greyfurt ve Meyankökü'nden oluşan Cilt Aydınlatıcı Kompleks ton farklılıklarını dengelemeye yardımcı olur. Yeşil Çay, Gingko ve Kolloidal Yulaftan oluşan karışım cildi sakinleştirirken, daha temiz ve ferah bir cilt sağlar.

Bu ürüne ben dahil bir çok katılımcı bayıldı. Süper bir temizlik hissi, gıcır gıcır bir cilt. Bildiğimiz peelinglerin aksine partikülsüz bir uygulama sağlıyor. Bu da cildi daha az yoruyor tabi. Pirinç özleri sivilce lekelerine de iyi geliyormuş, ilgililere duyrulur. Bu ürün de bizlere verilen sample'lar içinde mevcut. Keyifle kullanacağım:PPP

2 yorum:

  1. sabah foşur foşur köpürttüm kullandım valla bitmesinnnnnnn aslaaaa :D

    YanıtlaSil
  2. ben de denicemm özendim:P cidden süper bişi yaaa

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın