8 Ekim 2014 Çarşamba

NARS Douceur Allık


NARS Douceur ile tanışmam Tarte'ın meşhur Amazonian Clay serisinin Exposed rengine muadil bir ton arayışıma denk gelir. MAC Blushbaby ile Douceur arasında kalmış, tercihimi NARS'tan yana kullanmıştım. Pişman da değilim.


NARS Douceur benim için sür-çık allıklardan biri. Kendini bangır bangır belli etmeyen, hem allık hem de contour rengi olarak kullanılabilecek bir ton. Bu tonu tanımlamak gerekirse içinde kahvelik barındıran kirli bir pembe-gül kurusu diyebiliriz. 

Açık tenliler için oldukça kullanışlı, akıllı bir seçim olacak bu allığı  ten makyajında çok ürün kullanmış gibi görünmek istemediğimde, gözlere ya da dudak makyajına ağırlık verdiğimde kurtarıcı görüyorum.



Douceur NARS'ın diğer allıklarına göre gözle görülür biçimde daha az pigmentli bir allık olsa da benim vazgeçilmezlerimden diyebilirim.


 Sonbahar makyajları için de oldukça uygun bir ton olduğunu düşünüyorum.



Douceur doğal tonuyla açık tenlilere kesinlikle önerebileceğim bir allık, orta ve koyu tenlerde kendini belli etmeyecektir.

NARS allıklara Sephora'lardan ya da NARS mağazalarından ulaşabilirsiniz. Allıklar yanlış hatırlamıyorsam son zamanlarda 80 TL civarındaydı.

4 yorum:

  1. Rengine bayıldım çok güzel biraz pahallı ama değer diye düşünüyorum güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurtarıcı tonlardan biri, fiyat performans olarak Nars'ın diğer allıklarına kıyasla biraz daha geride kalsa da başarılı bir ton bence.

      Sil
  2. çok doğal bi ton, açık tenlilerde gerçekten çok tatlı durur :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın