6 Eylül 2014 Cumartesi

NARS Deep Throat Allık




Uzuuuun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Tembellikle geçen aylardan sonra bu sabah kalktım ve blogumu, buraları, paylaşmayı ne kadar özlediğimi farkettim. Yayınlanmaya hazır bir köşede beklettiğim postlara bile el sürmeme nedenim her ne ise bir an önce bu saçma tembellikten sıyrılıp sahalara geri dönmek istiyorum. Umarım üzerimdeki bu ölü toprağını bir an önce atabilirim.

Nerede kalmıştık? Madem ara uzun oldu, geri dönüşü de tüm zamanların favorilerinden biriyle yapayım dedim ve sonuç: NARS Deep Throat. Bir allık için fazla iddialı ve yaramaz bir isim değil mi:)






 NARS allıkların kalitesinden, kalıcılığından, renk skalasının dehşetliğinden bahsedip postu uzatmak niyetinde değilim. Bu allık benim için gerçekten tam bir bağımlılık diyebilirim. İçinde incecik altın rengi ışıltılar barındıran harika bir şeftali-pembe.






 İlk bakışta belki Orgasm'ı andırabilir ama Orgasm'a kıyasla daha doğal duran, daha az ışıltılı ve günlük kullanımda daha kolay bir ton diyebilirim.
Yapı itibariyle NARS kalitesinden ödün vermemiş tabiki de.



NARS Deep Throat ışıltı olayını abartmadan yüze güzel bir aydınlık katan, hemen hemen her türlü göz makyajıma yakıştırdığım joker bir allık. Açık ve orta ten renkleri için ideal, koyu tenlerde rengini belli etmeyecektir. Kısacası hastasıyız.

Bu tonlarda allık arayışınız var ve kaliteden ödün vermek istemiyorsanız kesinlikle öneririm.


İyi haftasonları:)

2 yorum:

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın