9 Eylül 2014 Salı

Chanel Inspiration-64 Krem Allık - Le Blush Creme de Chanel





Yağlı cilde sahip biri olarak krem allıklara her zaman uzaktan bakmayı tercih etmişimdir. Ta ki bloglarda Chanel'in Inspiration rengini görüp aşık olana kadar. Mavi alt tonlu bu bebek pembesi şeker şey benim olmalıydı. Ama en nihayetinde krem allık kavramına öcü gibi yaklaştığım için bir süre kendisini uzaktan izlemekle yetindim.



Bloglarda yapısının yağlı ciltler için uygun olduğu yorumlarını okuyunca bu güzelliğe fazla karşı koyamadım. İyi ki de almışım diyorum. 



Rengin güzelliğinden mi başlasam yoksa mükemmel pudramsı yapısından mı? Sanırım rengiyle başlamam daha doğru olacak, çünkü kendisine aşık olma nedenim harika tonu. Bebek pembesi bu allık beyaz tenliler için biçilmiş kaftan. Yüzde asla "Merhaba, ben bugün allık sürdüm" diye bağırmayan, oldukça doğal duran belli belirsiz bu renge aşığım. Pembenin en masum, en yenilesi tonu:) İçinde sim, ışıltı hiç bir şey barındırmıyor.
Yapısı ise bu seriyi efsane kılan diğer bir özellik. Asla yapış yapış,ıslak durmayan, tenle buluşunca köpük kıvamında dağılan bir allıkla karşı karşıyayız.


Fırçayla da parmaklar da rahatlıkla uygulanabiliyor, kolaylıkla dağıtılan ve oldukça homojen duran bir yapısı var. Asla leke leke ya da yamalı bir görünüm vermiyor. Stippling fırçalarla uygulamayı daha çok seviyorum.


Kısacası bu allık benim başımın tacı. Maalesef ki limited olan Inspiration'ı kullanmaya kıyamıyorum. Zaten 2.5 gr.'cık:( Fiyat olarak Chanel standartlarıyla biraz üzse de verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Bitince bulursam yine alırım, bulamazsam da serinin başka tonları benimle olmaya devam edebilir.

Sizin krem allık deneyimleriniz, önerileriniz neler? yorumlarınızı bekliyorum.

4 yorum:

  1. iyi günlerde kullan. Ben de kullanmaya kıyamıyorum ^.^

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ama kıyılacak gibi değil:)

    YanıtlaSil
  3. sahane bir renk secmissin, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembenin en güzel hali diyorum kendisine, çok teşekkür ederim:)

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın