8 Ocak 2014 Çarşamba

Vichy Purete Thermale Temizleyici Köpük


Cilt bakımında tercihlerim çoğunlukla karma-yağlı ciltlere hitap eden ürünlerden yana olmuştur. Yaşla beraber akne, kızarıklık vb. sorunlarım minimuma inse de parlamanın önüne tam anlamıyla geçtiğim söylenemez.

Cildimin süper parlak yapısını göz önünde bulundurduğumda Vichy Pureté Thermale Temizleyici Köpük almaya cesaret edemeyeceğim ürünler kategorisindeydi. Zira tüm cilt tiplerine uygun olarak piyasaya sürülmüş bir ürünün benim cildimi coşturma, zıvanadan çıkarma olasılığı epey yüksek olabilir(di). 


Bir önceki postumda bahsettiğim Vichy Termal Suyu'nda olduğu gibi bu Vichy ürünü de OnlineEczanem ve KozmetikMarkalar 'dan gelen pakedin içinden çıktı. Yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü ürüne itiraf etmek gerekirse ilk başta ürüne biraz ön yargıyla yaklaştım. Fakat kullandıkça bu ön yargının ne kadar yersiz olduğunu anladım.


Vichy Pureté Thermale Temizleyici Köpük cilde ışıltı verme iddiasıyla öne çıkan bir ürün. Cildi temizlerken, renginde bütünlük sağlayıp, canlılık katacağını vaadediyor. Ten renginin ışıltısını ortaya çıkaran bu temizleyici Manganez ve Polyfructol bazlı Oligo 25 formülü ile kendiliğinden yoğun bir köpüğe dönüşerek temizlik seanslarını eğlenceli hale getiriyor. Ve tabiki içeriğinde yatıştırıcı, güçlendirici ve nemlendirici özellikleriyle mucize termal suyu barındırıyor.



Genel bir değerlendirme yaparsam Vichy Pureté Thermale Temizleyici Köpük memnun kalarak kullandığım bir temizleyici oldu. Özellikle hafif yapısını çok sevdim, cildi yormadan, yıpratmadan güzelce temizliyor. Kullandığım süre zarfında cildimde kurutma, irritasyon, sivilce, extra yağlanma vb. herhangi bir soruna sebep olmadı. Cilde ışıltı verme özelliğini değerlendirecek olursam tabiki de cildinize bir anda nur indirdiğini söyleyemeyeceğim. Ama az da olsa duruluk kattığını gözlemledim. O sebeple sırf ışıltı verme özelliği için bu ürünü alacaksanız hayal kırıklığına uğrama olasılığınız yüksek. Onun dışında benden geçer not aldı.

Denemek isterseniz OnlineEczanem ve KozmetikMarkalar'dan Vichy ürünlerine ulaşabilirsiniz. 

*Ürün OnlineEczanem ve KozmetikMarkalar tarafından gönderilmiş olup, yorumlar tamamen objektif ve tarafıma aittir.

4 yorum:

  1. Vichy olunca kesin başarılıdır diye düşünmüştüm yazıyı okumadan önce ama okuduktan sonra abartmışım diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D fena sayılmayacak bir ürün tabi ama "ışıltı" vaadi sebebiyle beklentiyi yükseltip, tam anlamıyla karşılayamıyor

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın