22 Ocak 2014 Çarşamba

Sephora İndiriminden Neler Kaptım?

Her ne kadar gecikmiş bir post olsa da (bu aralar hangi post gecikmiyor ki?) geçtiğimiz haftalarda Sephora indiriminden aldıklarımı paylaşmazsam olmazdı.

İndirim haberini alır almaz sevgili arkadaşım
KuBriK!'le hemen görev paylaşımı yaptık. Kendisi Avrupa yakasında oturduğu için evine en yakın Sephora'ya ışınlanıp indirimin nabzını yoklayacak, bense Anadolu yakasında Palladium Sephora'yı kolaçan edecektim. Bu süreçte sosyal medyada özellikle de Instagram'da Too Faced'in avantajlı paletlerini görünce iştahımız iyice kabardı.

Sonuç aşağıdaki fotodan ibaret. Dersem yalan olur:) Ki bu ürünlerin aynısından bir takım da KuBriK!'te var:) 


İndirimin kapsamına olan ürün ve markalara diğer blogger arkadaşların yayınladıkları postlar sayesinde az çok aşinasınızdır. Bizim için günün sürprizi Benefif Groovy Kind-a Love kit oldu:) Ne de güzel oldu tabi:)


Payımıza düşenler: 
  • Benefit Groovy Kind-a Love Kit: 64.95 TL'lik fiyatıyla beni benden aldı. 
  • Too Faced Belle de Jour Set: Tam boy maskara, Shadow Insurance ve göz kalemiyle beraber gelen far paleti sadece 49.50 TL idi. E aldık tabi.
  • Too Faced Naked Eye Far Paleti: Yine 49.50 TL ve renkler tam benlik.






Paletlerin swatchları ve değerlendirmelerini belki de birer makyajla en kısa zamanda yapmak istiyorum, buraya fiil olarak planlıyorum demek isterdim lakin tembellik başa bela:)

Sevgilerle

5 yorum:

  1. Ayy cok guzeller. Benim gittigim sephoralarda nedense bu urunler yoktu ya. Cok uzuldum su an gercekteeenn :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzeller ben de henüz kullanma safhasına geçemedim uzaktan bakışıyoruz:) bir dahaki indirime denk gelirsin umarım

      Sil
  2. Aman Allahım!Şu ambalajlara bayılıyorum.Öyle harika tasarımlar yapıyorlar ki;almamak işten değil.İyi günlerde kullan hepsini canım.Çok hoş görünüyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ambalajlar çoğu zaman feci halde cezbedip çok da bir esprisi almayan ürünleri almamıza sebep olmuyor mu zaten? umarım bunlar sadece dışardan güzel değillerdir ve memnun kalırım, teşekkürler bu arada

      Sil
  3. Nisanda yada mayısta indirim var mı acaba

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın