16 Nisan 2013 Salı

DEBORAH COLOUR COPY Yağlı & Karma Ciltler İçin Fondöten



Bugüne kadar fondöten konusunda hiç risk almamıştım hep denediğim yada methini duyduklarıma yönelmiştim. Deborah markasından da bir ürün denememiştim açıkçası ama bu ürünü iyi ki almışım diyorum. Uygun fiyatlı olup bu kadar güzel matlıkta, kapatıcılıkta bir ürün görmedim. Yağlı ve karma ciltlere özel olarak üretilmiş olması da şahane. Fondötenin üzerine pudra geçme ihtiyacı hiç duymuyorsunuz. Kullandığım diğer ürünlerde günün ortasında mutlaka burunda parlamalar başlar ve pudraya ihtiyaç duyardım bu üründeyse sabahtan akşama kadar aynı matlıkta oluyor cildim. Ürünü kullandığımdan beri de cildim de hiç bir problem yaratmadı yağlanma, sivilce oluşumu gibi. Ayrıca SPF 10 özelliğiyle de cildimizi zararlı ışınlardan koruması +1 puan daha vermeme neden oldu :) 




Fondötenin yapısı oldukça yoğun olduğu için beni biraz korkutmuştu nasıl dağıtıcam diye ama hiç korkmayın fondöten fırçası ile çok güzel dağılıyor renk eşitsizlikleri kalmıyor. Ürünün 5 farklı renk seçeneği var bendeki 2 numaralı olan Sand, size uygun bir tonunu bulacağınızdan eminim. 




Fondötenin tek negatif yanı ambalajı diyebilirim. Ürün yoğun, kıvamlı ambalajda sert olunca biraz güç kullanmak gerekiyor açıkçası. Gördüğünüz gibi küçük bir miktar ürün alıyım derken bir bakmışsınız bir sürü çıkmış. Tüm yüzünüze sıktığınız ürün miktarı fazla bile geliyor çoğu zaman. Belki bu yüzden biraz bereketsiz diyebilirim.



Ürünün kapatıcılığını kolumdaki çizik izini nasıl kapattığından görebilirsiniz. Şahane değil mi? Ben bayıldım hatta biri bitmeden ikinci ürünümü stokladım bile çoktan ya bitince bulamazsam korkusu :) Kesinlikle tavsiye ediyorum kullanın kullandırın :) 
Böyle şahane fondöten keşifleriniz varsa merakla yorumlarınızı bekliyorum.




9 yorum:

  1. benimde yağlı bir cildim var hangi fondöteni kullanırsam kullanayım gün içinde parlıyorum.Yazın bu nedenle köpük fondöten kullanıyorum ama onlar bile dayanmıyor. :/ Bunu da deneyeyim bakalım bir umarım memnun kalırım.SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parlama sorununu bununla pek yaşayacağınızı düşünmüyorum bende hiç olmadı köpük fondötenlerden daha kıvamlı bi yapısı var mutlaka deneyin derim umarım sizinde hoşunuza gider :)

      Sil
  2. Deborah'ın bir fondöteni, iki de rujunu kullanan biri olarak bu markayı seviyorum. <3 Gerçekten fondötenin duruşu çok güzel. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Deborah ın diğer ürünlerini de denemeye başlamalıyım sanırım bu fondötenden sonra

      Sil
  3. MERHABA BEN DEBORAH FONDOTENINI ALMAK ISTIYORUM. INTERNETTEN ALABILECEGIM BI ADRES VARMI?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba :) buycosmo diye bir site var orada görmüştüm, bir de arada bir markafoni, trendyol gibi online alışveriş sitelerine geldiğini görüyorum. Onları takip edersen bulabilirsin bence.

      Sil
  4. merhaba acaba bu fondöten yazları akıyor mu ? kıyafete bulaşma durumu beni mahvediyor...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bu fondöten yazları akıyor mu? kıyafetlere bulaşan fondötenlerdende bıktım işin açıkçası ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu fondöten akmıyorduu çok da güzeldi ama artık üretilmiyor malesef :(

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın