10 Mayıs 2012 Perşembe

Cetaphil Nemlendirici Losyon


Batık dosyasında Dermatolog Serkis Barış'ın yazdığı nemlendiriciden bahsetmiştim ki kendisi bu olur.İlk aldığımda bir heves düzenli bir şekilde kullanmaya çalıştım fakat zamanla kendisi diğer nemlendiricilerimle aynı kaderi paylaşıp benim üşengeçliğim sayesinde bir kenarda boynu bükük kaldı. Kullandığım süre zarfında izlenimlerime göre Cetaphil gerçekten de çok güçlü bir nemlendirici, yoğun yapılı fakat kolay emiliyor. Rahatsız edici bir kokusu yok. Yüz ve vücutta kullanılabiliyor. Komple yüze uygulama cesaretini kendimde bulamadım, fakat ara sıra pul pul kuruyan burun ve ağız kenarlarımı da kısa sürede kendine getirdi hem de sivilceye sebep olmadan. Ha bacaklardaki leke ve batıklar için derman oldu mu derseniz bir etkisini göremedim.



 Cildi yatıştırıyor, fazlasıyla nemlendiriyor ama lekeler için çözüm olmayacağı zaten aşikar. Yine de kendisine tekrar bir şans verip raftan indirdim ve düzenli kullanacağım. İnternette araştırdığımda her cilt tipinden, memnun kullanıcı yorumlarını okudum, markanın bir de meşhuuur bir temizleme ürünü var ama deneme fırsatım olmadı. Atopik dermatitli, hassas ciltler de dahil olmak üzere her türlü cilt tipine uygun, nemlendirici arayışında olanlara tavsiye ederim. Hele de güneşin yüzünü gösterdiği bu günlerde etek, elbise sezonu açılmışken bacaklardaki uygulamalarda bıraktığı parlaklıktan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Yoğun nemlendirme ve parlaklık, bir taşla iki kuş. Aklınızda bulunsun.

 

7 yorum:

  1. Amerika'da çok popüler, ben de temizleyicisini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. canımcımm güzel yorumların için çok teşekkürler
    sevgiler .öperim=)

    YanıtlaSil
  3. Eczane ürünü mü bu acaba. Ben de Oriflame'in Silk Beauty Ingrowing Hair Eliminating Gelini kullandım ama bir faydasını göremedim ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  4. İlk defa duydum bu markayı da... Ama bu ürünün çok ekstra bir özelliği yok anladığım kadarıyla?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    bu nemlendiriciyi nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba? Çok aradım Cetaphil'in bu nemlendiricisini ve temizleyicilerini...

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. merhaba bu ürünü google dan arattığınızda bikaç doğal güzellik ürünleri sata sitelerde bulabilirsiniz. Cetapyhil nemlendiricisi ve temizleyici losyonunu kulloanıyorum. gerçekten harika.

    YanıtlaSil
  7. gercekten hassas ve kuru ciltler icin harika cream

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın