19 Aralık 2011 Pazartesi

Bioderma Sebium Exfoliating Gel


Sebium serisinin Exfoliating Gel'ini aldığımdan şu postumda bahsetmiştim.O zamandan beri haftada 2-3 gün olmak üzere cilt temizliğimde bu ürünü kullanıyorum. Bu süre zarfında zaten sivilcem olmadığı için peeling tarzı olan bu ürünü kullanmakta hiç bir sakıncı görmedim. Partiküllerin sivilceleri coşturup,yayabilme olasılığı olduğundan şu ana doğru düzgün peeling kullanamamıştım. Şu an cildim resmen Lale Devri'ni yaşıyor ben de kendimle ve kullandığım ürünlerle haklı olarak gurur duyuyorum. Ha Lale Devri derken sizi yanıltmak istemem, cildim elbette bebek poposu gibi değil ama artık sivilce problemini çözdüm sanırım, tek tük çıkan, kistik yapıda olup geçmek bilmeyen sivilcelere elveda dedim, cildim gözle görülür derecede düzeldi, daha duru ve sorunsuz. Parlama ve gözenek problemleri için de çözüm bulabilirsem benden iyisi yok.

Sebium serisi bildiğiniz gibi daha çok karma ve yağlı ciltlere hitap ediyor. Serinin bu üründen genel anlamda memnun kaldım, verdiği temizlik ve ferahlık hissi çok güzel. Cildi yumuşacık yaparken, yormadan hırpalamadan temizliyor. Duruluk veriyor. Sivilce izlerim üzerinde de etkisi olumlu oldu. Gözenekler için çok bir etkisini görmedim ama bunun haricinde vaad ettiklerini yerine getiriyor diyebilirim. En önemlisi de bunları yaparken bir iritasyona sebep olmaması.





İçerisindeki partiküller ince yapılı. Bu sayede cildiniz çizilmeden, yıpranmadan temizleniyor. Sonuç gerçekten arınmış ve pamuklar gibi bir cilt.


Ben kozmetikmarkalar.com'dan kampanyalı bir şekilde almıştım. Dev boy (500ml) Sebium Foaming Gel+Exfoliating Gel 39,50TL. İhtiyacınız varsa tavsiye ederim.

Bu arada hala Nuslank X-tra Gel çekilişime katılmadıysan 20 Aralık son gün. Daha sıkı bir vücudu kim istemez ki? Denemeye değer. Katılmak için tık tık.

7 yorum:

  1. ah bende cildime uygun bir ürün grubu bulabilsem çok memnun olacam bioderma ürünlerini denemek farz oldu artık:)

    YanıtlaSil
  2. ben de almalıyım sanırım bunlardan kullanan herkes memnun

    YanıtlaSil
  3. Bende cilt ürünlerimi değiştirmek istiyorum ama çok fazla marka var kafa karıştırıyor.Bioderma'nın kuru ciltler için olan serisi nedir acaba

    YanıtlaSil
  4. Benden Birşeyler bioderma ve la roche posay benim markalarım, tavsiye ederim.

    Kova Kadınıyım Ben denemeye değecek bir ürün, Fransızlar bu işi biliyor.

    Adsız Atoderm serisini deneyebilirsin.

    YanıtlaSil
  5. bu ürünü bende kullandım. Cildim yağlı değil ama yınede beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  6. 40lira gözüme çok görünse de gerekli birşey olduğu için sanırım bu meblayı gözden çıkarabilirim :)
    Çok açıklayıcı bir post olmuş teşekkürler:)
    Bana da beklerim ojesandigi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. milky bioderma iyi bir marka kesinlikle.

    oje sandığı yararlı olabildiysem ne mutlu hemen bloga ışınlanıyorum

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın