23 Kasım 2011 Çarşamba

kozmetikmarkalar.com alışverişim



Cilt bakımında kullandığım ürünleri yavaş yavaş oturtmaya başladığımı söylemiştim, şu ana kadar kullandığım ürünleri göz önüne aldığımda sonuna kadar güvendiğim iki marka var; La Roche Posay ve Bioderma. İki markanın da kullandığım ürünlerinden çok memnun kaldım ve benle aynı şikayetleri yaşayanlara gözüm kapalı tavsiye edebilirim. 

Geçenlerde peelinglere göz atarken kozmetikmarkalar.com'da Bioderma'nın kampanyalarına denk geldim. Daha önce bu siteden alışveriş yapmamıştım. Genelde dermokozmetik alışverişlerimi onlineeczanem.com 'dan yaparım ama denemek istedim, iyi de yaptım. Memnun kaldığım bir alışveriş oldu, kargom bir iş günü içinde elimdeydi. Fotoğraftan da gördüğünüz gibi Bioderma'nın Sebium Exfoliating Gel'ini tercih ettim. Kampanyayla kocamaaaaan Sebium Foaming Gel de benim olmuş oldu. Hem de 39.50TL'ye. Baya kelepire geldi anlayacağınız. Bioderma'nın Foaming Gel'ini daha önce kullanmıştım ve memnun kaldığım bir üründü, yorumlar için tık tık. Ama bendeki 200ml'lik boyuydu açıkçası 500ml gelince şok oldum, çünkü sipariş verirken hiç bakmamışım zira 500ml'lik boyunun olduğunu bile bilmiyordum. Baya kardayım anlayacağınız. Şu an La Roche Posay'in Effaclar Gel'ini bayıla bayıla kullanıyorum, bitince Bioderma'ya geçeceğim, bu ikisini dönüşümlü kullanırım artık.

Sepete bir de Avene'nin mini boy termal suyunu attım, bu termal suya inanıyorum ben ya La Roche'cuğum sayesinde. 50ml'lik boyun fiyatı 12TL.

Exfoliating Gel ve termal suyu henüz denemedim, kullanmaya başladıktan sonra detaylı biçimde deşeceğim onları da.

Sözün özü Bioderma kampanyaları ve 500ml'lik dev boy sürprizi sayesinde baya karlı bir alışveriş oldu. Kampanyalara göz atmak isterseniz sizi buraya alalım tık tık.

5 yorum:

  1. ürünün tam olarak amacını ve kullandıktan sonra yorumlarını yazarsan sevinirim, merak ettim, güle güle kullan ayrıca :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,bende yaptıgım alısverıstekı yasadıklarımı paylastım. Onlineeczanemden hic memnun kalmadım. Rıca etsem lınkı paylasırmısın.
    http://azimlibaykus.blogspot.com/2011/11/musteri-iliskileri-ve-onemi.html
    cok tesekkur ederım.

    YanıtlaSil
  3. cecilia tabiki de kullandıktan sonra detaylı biçimde ürüne blogda yer vereceğim. teşekkürler.

    azimli baykuş açıkçası böyle bir aksilikle karşılaşmana çok üzüldüm ve şaşırdım onlineeczanem.com benim devamlı alışveriş yaptığım ve en ufak bir aksilikle karşılaşmadığım bir site, şanssızlığın olmuş. umarım problemi çözebilirsin. yetkililer seninle irtibata geçecektir.

    YanıtlaSil
  4. Avene Thermalsuyunu bende cok severek kullaniyorum, hatta su anda masamin üstünde, aklima geldikce sIkIyorum ; ) Bioderma´in sebium temizliyecisini merak ettim : )

    YanıtlaSil
  5. viva thermal suyu ben de sevdim ferahlık veriyor bunun dışındaki etkilerini merakla gözlemliyoum:) sebium güzel bir temizleyici sorunlu yağlı karma cildin varsa iyi gelebilir.tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın