10 Kasım 2011 Perşembe

Fa Deodorant



Ben deodorant insanı değilim, en son ne zaman aldım hatırlamam bile. Terleme için kullandığım ve vazgeçemediğim bir ürün var o da Nivea Dry Comfort. Fa'nın deodorantlarını ise bugün kurcaladım, çok çeşidi var ama aralarından bu ikisine resmen vuruldum. Harika kokuyorlar, çok temiz hafif çiçek kokusu ikisi de. Kalıcılıkları nedir, terlemeye ne kadar etki ediyorlar bilmiyorum ama ben bunları parfüm niyetine kullanırım o kadar beğendim. Çantamın demirbaşlarından olacakları kesin. Blue Romance'in kokusu çok güzel misler gibi, Mystic Moments ise bence Armani She'yi andırıyor ya da uyduruyorum:) Neyse kısacası gerçekten güzel kokular. Deneyin derim Carrefour'da tanesini 3TL'ye alabilirsiniz.

6 yorum:

  1. canım ben çok kullandım Fa 'nın hem roll on hem de sprey deolarını. Ter kokusu konusunda genelde zaten sorun yaşayan biri değilim ama bunları da en sıcak yaz günlerinde kullandım ve misler gibi tertemiz tutuyor insanı.
    ayrıca Blue Romance dediğin gibi misler gibi kokuyor, çok seviyorum. Bir de Aqua'yı denemeni öneririm, bu da çok temiz bir koku, bittikçe hep alıyorum.

    YanıtlaSil
  2. bubble aqua'ya da bayıldım ama sadece testerı vardı alamadım o sebeple, ama bulduğum yerde kapmayı düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  3. mystic moment olan çok güzel kokuyo evet =) ötekini denemedim =/

    YanıtlaSil
  4. sayın m.ata ben de bayıldım mystic moment'a. dene bak beğenirsin onu da

    YanıtlaSil
  5. ben Fa deodorant kullanmadim. ama simdi kokularini merak ettim. Cupcake tadinda bir hafta diliyorum;)

    http://gonchagoncha.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. goncha goncha çok temiz ve güzel kokuları var denemelisin:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın