23 Eylül 2011 Cuma

Tipe Bak Hizaya Gel


Fotoğraf ve başlık bu postun gidişatının nasıl olacağı hakkında tüyo veriyor değil mi? Vermeli de zaten. Kendisi bende tvde gördüğümde ekrana tekme atma, radyoda orda burda sesini duyduğumda da ses tellerini sökme isteği uyandırabilen tek insan. Gerçekten anlayabilmiş değilim, bir insan bu kadar bet sesli olup nasıl ortalıkta elinde mikrofon gezinebilir, nasıl bir özgüven, neyin kafası? Şahsen böyle sesim olsa banyoda kendi kendime bile şarkı söylemeye çekinirim, maazallah biri duyar da ele güne madara olurum diye. Yine bir insan nasıl bu kadar vasat tipte olup da, fucker gezinir, kasım kasım kasılır? Bestelerine falan laf etme lüksümüz yok müzik otoritesi değiliz ama bir izleyici olarak kendisi bende tahammül falan bırakmıyor o gerçek.



İçten, kocaman gülen insanları hep sevmişimdir, ağzı yamultarak lütfedilen "samimi" gülümseler bana göre değil. Ama Sinan Bey gülmesin allah aşkına bak, allahın adını aldım. Dişleri, ağzı hakkında çok yazıldı çizildi, ben de üstüne tuz biber ekmeyeceğim ama şu adama ördek demeyin lütfen, neticesinde ördek sevimli bir hayvan. 
Sahnede hiperaktif takılıyor kendisi, garip hareketler, hangi mantıkta yaptığını anlamadığım çömelik duruşlar, elleri, kolları savurmacalar, gözleri kısıp kameraya atılan seksi!!! bakışlar. İzlemeye yüreğim dayanmıyor. Ses desen, bulmacalarda yazan "Boru Sesi" sorusuna cevap olarak o iki kareye Sinan Akçıl'ı sığdırmaya çalışsak yeridir. Ben kendisine üzülüyorum, etrafında gerçek dostu olduğunu düşünmüyorum, çünkü çok fena gazlayıp salmışlar meydanlara, sonra "tutmayın küçük enişteyi" vakası. Şu videoya bir göz atın, tavırlar falan fazla söze gerek yok



SİNAN AKÇIL "ATMA" ŞARKISI oguzhansaran

Bir de ben hayatımda bu kadar omuzsuz bir adam görmedim, vazo gibi. Git bir omuz kas, vücut çalış dimi ama. Ha yapmıyorsan, göz önünde bir insansan, şov yapıyorsan kamufle edeceksin, gömlekle çıkmayacaksın, vatka destekli ceketlere sığınacaksın, göz zevkimizin içine etmeyeceksin. Bla bla.




Kapanışı bu videoyla yapıyorum, özet niyetine. İbretlik paylaşım.

15 yorum:

  1. Hahahh rezalet yaaa :D Kçımdan daha güzel ses çıkar afedersin ama :)))

    YanıtlaSil
  2. ay ne güzel anlatmışsın klavyene sağlık :)duygularıma tercüman olmuşsun resmen.ben de uyuz oluyorum bu adama ve o iğrenç sesini beğenenlere de çok şaşırıyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. Ah canım benim nasıl tercüman oldun düşüncelerime anlatamam. ben bu adamdan nefret ediyorum tiksiniyorum hatta o kadar güzel anlatmışsın ki o garip hareketler tanımlanamayan surat şekli konuşması şarkı söylemesi ıyyy yani ıy zaten son video herşeyi anlatıyo yaa

    YanıtlaSil
  4. Boru Sesine Sinan Akçıl hahahahah
    ama doğru adam kendini Brad Pitt filan sanıyor öyle havalanıyor ondan bu kadar antipatik geliyor sanırım..

    YanıtlaSil
  5. İzel zamanında efendiden, yetenekli bi insandı, Hadiseyle Eurovision falan derken Hande de bunu iyice şişirince, bide hatunlar bunun için birbirini ezince, egomani had safhaya vurdu..onlar seni değil bestelerini beğeniyo kuzucum..kendini dişi Hande sanıyosun sahnede ama Handenin doğal hali bu yakışıyo(ben beğenmiyorum ayrı), sen yapınca olmuyo yavrukuş...seni yine klavye başına alalım...
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. izelin piyasa cıkartıp kıcına tekmeyi basmasıyla meshur oldu işte
    tam piyasa oldu.

    yazdıklarının hepsine katılıyorum.
    geride kalsa bestelerien olan saygımda devam ederdi.
    ama meshur oldukca sarkılarıda serdar ortac tadı aldı.
    yozlasmış pop örnegi tam örnek hemde.
    bu kdr cabuk mu bozulur adam
    hamurunda varsa bozulur tabeee :)

    YanıtlaSil
  7. ne kadarda düşüncelerimi anlatmışsın canım,hatta bu adama gıcık olan birtek benmiyim diyordum,iyi olmuş yazdığın yalnız değilmişim bunu anladım :) eskiden daha iri daha efendi daha bir adama benziyordu ne olduysa hande yenerden sonra oldu, ığğğğğğğ tahammül edemiyorum kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  8. Bulmaca muhabbetine koptum resmen :D çok doğru bi tespit olmuş ne itici bi adam bu yahuu :D şarkı söylerken izlemek tahammül sınırlarını zorlayan cinsten :)

    YanıtlaSil
  9. Bu yazı içimde bu adama karşı biriktirdiğim nefretin dışa vurumudur! Resmen aklımdan geçenleri sen yazıya dökmüşsün=)Başka nefretlerinide kusmalısın, okumak çok zevkli ayrıca çok akıcı yazmışsın. Bayıldım!!!

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, yalnız değiliz:) bu postuma katılan binlerce kişinin olduğunu bilmek beni nihohoho diye güldürmüyor da değil:) hepinizi öpüyorum, başka nefret yazıları da gelecek:)

    YanıtlaSil
  11. Duygularıma tercüman olmussun vallahi :) gercekten kasım kasım kasılan ama basarısız bir insan,bana kalırsa sesi degil besteleride kötü anlamsız sözler gelisi güzel yazıyo biseler iste.

    YanıtlaSil
  12. hahaha mükemmel bir yazı:) Fucker tipli:)bari canlı söyleme ki rezil olma..

    http://twinsetters.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. Ahahahahahahahaa asdfghjklşasdfghjklşasdfghjklş :D işte bu tam olarak onu anlatan cümle oldu :D
    videoyaa öldüm o nasıl el hareketidir özürlü gibi ahahahh :D hala gülüyorum :D hadise ne bulmuş bunda gerçi tencere kapak ama ...
    altıma işemeden gidiyorum ben :D seni de bana kahveye bekliyorum canım www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. bir çığ gibi büyüyelim arkadaşlar:) elini eteğini çeksin bu camiadan:))

    YanıtlaSil
  15. ahahah süper bi post :) dinlemeli bu önerileri diyorum :)
    http://butunundunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın