3 Kasım 2010 Çarşamba

Rimmel London Matte Finish-Mattifying Topcoat


Ben de mat oje trendinden eksik kalmadım, gittim Rimmel'in bu güzel top coat'unu aldım sonunda. Geçen günlerde Capitol Watsons'a gidip Rimmel'in oje matlaştırıcısı var mı diye sorduğumda, yüzüme ufo gören masum köylü ifadesiyle bakan bayanlara da selam olsun. Orada bulamayınca şansımı Optimum Watsons'ta denedim ve son matlaştıcıyı kaptım. Ha bir de Beige Babe rengini aldım ki çok çok güzel bir taupe olur kendisi, hatta bulmuşken bir kaç tane daha alıp stok yapym, eşe dosta veriyim dedim ama o da bitmişti. Buyrun sevgili Deniz'in güzel tırnaklarında da görelim rengi:) Daha önce bu markanın ojelerini denememiştim, çok kızdım kendime; oval ve kocaman fırçasıyla, yapısıyla, kolay kurumasıyla kalbimi fethetti diyebilirim. Matlaştırıcıyı da çok sevdim görüntü güzel:) Kırmızım Flormar Supermatte serisinden m104. Sırada Sevilla'nın ojeleri var onlara da el atmak lazım, bloglarda hoş renkler ve yorumlar dönüyor.

Az kalsın unutuyordum, tırnak etlerim fena gözüme batmaya başladı ama maniküre gitmemekte ısrarcıyım. Açıkçası o tırnak etlerini kesen zımbırtıdan da hep ürkmüşümdür. Krem,losyon bla bla önerisi olan?  

11 yorum:

  1. harika uzun tırnaklar.. etleri boşver cnm görüntü güzel :) bu matlaştırıcıdan bi ben eksik kaldım sanırım, ben parlamasını seviyorum tırnaklarımın aslında, ama denicemm :)

    YanıtlaSil
  2. O nasıl bir kırmızı ya, bayıldım hemen ismini not aldım. İyi günlerde kullan yenilerini şekerim :)

    YanıtlaSil
  3. cecilia çok teşekkür ederm, ben de senin gibi parlak tırnakları seviyorum ama mat da güzelmiş bence denemelisin:)

    hedonist kraliçem teşekkür ederm fotoda renkler oldugndan biraz daha açık çıkmış ama hoş bi kırmızı aklında bulunusun

    YanıtlaSil
  4. selam =) oncelikle link icin tesekkur ederim =)
    tirnak etleri icin onerim Lush Lemony Flutter, ekstra olarak bir cuticle remover kullanabilirsin ama ben genellikle tirnaklarimi Lemony Flutter'a bogup ondan sonra diger elimin tirnaklariyla iterek cikariyorum. ne kadar profesyonelce, degil mi =)

    YanıtlaSil
  5. denizcim çok çok teşekkür ederm önerin için, valla profesyonel ya da amatör sonuç gayet güzel duruo sende hiç et yok diplerde ben de deniyim en iyisi:)

    YanıtlaSil
  6. tırnaklarını beğendim.maşallah diyim de kırılmasın :) duymamıştım matlaştırıcıyı bende bulursam bir tane alayım :) o tırnak etlerini kesen zımbırtıyı bir dene bir daha vazgeçemezsin,süper ötesi bir şey. cımbızım törpüm ve o zımbırtı benim ayrılmaz birer parçam :))

    YanıtlaSil
  7. dominika teşekkürler:)valla korkmasam denicem ama içim kalkıo görünce:S:) acır kanar mikrop kanar gibisinden korkularım var:P

    YanıtlaSil
  8. yok yok hiç korkma..süper diyorum :))

    YanıtlaSil
  9. bende istiyorummmmmm
    her watsonsa gittiğimde soruyorum bakıyorumkim alıyor bu matlaştırıcılarııı :(
    canım o aletten alıp kendinde halledebilirsin korkma bu kadar ama alışmasın dersen gene watsonsa gidio ovma kremi istiyorum de gene baksınlar ama kendi üretimleri arkadaşım ondan kullanıyormuş vücut için kendileri tırnağında keşfetmiş hep onu kullanıyor.

    YanıtlaSil
  10. matlaştırıcılar cok popüler kapış kapış:) aa bakiim nasıl bi krem bu canım?

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın