16 Haziran 2010 Çarşamba

Kısa Kısa

Biliyorum biliyorum sesim soluğum çıkmadı:( Ama malum sınav dönemi ve gerçekten büyük hezimet sanırım not ortalaması sebebiyle sınıf tekrarı yapmak zorunda kalıcam:( Sağlık olsun diorum napiim:) Bu süre içinde yorumlarınızı okudum ama cevap yazamadım kusura bakmayın. Cuma son 2 sınavım var sonrasında kaldığımız yerden devam edicez.


Sıcakların basması sebebiyle saç makyaj hak getire, saldım çayıra modundayım. Zaten saç konusunda yine geldiler, dibim çıkınca hemen renk araştırmasına giriyorum. Sanırım bu yaz sararıcam. Aklım röflede önerilerinize ihtiyacım var. Saçımı kendim boyuyorum hazır bu kadar düzgün açabilmişken rengi platin röfle iyi olur die düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Şu anki rengimin üzerine platin röfle yapılsa kızıllık olur mu? Küllü de olsun istemiyorum çünkü zaten hafif bakırlık var yeşerir saçım:( Şu ana kadar sarı hariç bir sürü renk denedimmm, o sebeple çok kararsızım. Bu da şu anki rengim:

19 yorum:

  1. platin de yakışır sanırım ama bu saç rengiin süpermiş cnm ;)

    YanıtlaSil
  2. cnm saç rengine bayıldım! hangi renkle boyuyorsun? bu saça röfle çok güzel olur. platindense altın sarı diyorum.. çok güzel ve havalı olur. sen zaten kuaföre röfle yaptırıcam dersen,direk altın sarısı vuracaktır ve çokda enfes olacaktır :)

    YanıtlaSil
  3. cecilia çok teşekkür ederm tatlım:)

    esracım ben kafama ne eserse onla boyuorum desem yeridir uzun süre altın karamel boyadım sonra karamelle altın sarısını karıştırıp biraz daha açtım, en son vitalin platin sarısına boyadım direk böyle bi renk oldu:)of çok istiorum röfle bakkk heves ettim

    YanıtlaSil
  4. Saçlarım şu sıralar platin, ama o kdr yıprandı ki anlatamam..Saçların çok güzel ve sağlıkl görünüyor, boşver platini çok hafif ışıltılı sarı ile balyaj geç bence güzel bir kuaförde.

    YanıtlaSil
  5. saçların güzelliğine bak!! bu renkte çok güzel ama platin daha güzel olur.. Bu arada kalpte koysan böcekte koysan güzelliğini gizleyemezsin :D Maşallah tatlım :)

    YanıtlaSil
  6. littledumblonde çok teşekkür ederm senin saçının rengini bayılıorum zatn keşke benm de öle olsaa.bi bakıcam artık hade bu aralar kararszlıkla geçse bile yaz sonu sarı istiorum

    chunlim cnm benim sarı şekerim çok teşekkürler ah ah platinciler çoğalsın hade ben de gaza geliim:)

    YanıtlaSil
  7. Cnm çok tşkler..Platin zehir gibi bi kere yaptın mı öldür Allah dönemiyorsun kahveye bakıra :) ama 20li yaşlar için de en yapılası saçlar, 30dan sonra biraz koyultsam mi (hani genc gosteriyor ya) diyorsun ama bi türlü yapamıyorsun da :)

    YanıtlaSil
  8. kanıma girin de gidip yaptriim platini:) sana çok çok yakışıo canımmm bence de vazgeçme

    YanıtlaSil
  9. merhaba..şu anki saçını çok çok beğendim, çok kaliteli, şık ve tatlı bir renk..ama eğer illa ki saçımı yakıcam, yıkıcam :))diyorsan, evet röfle olur, hem de güzel olur..sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. huysuz ve tatlı çok teşekkür ederm canım güzel ve içten yorumun için

    YanıtlaSil
  11. ya bende platın cok ıstıyorum kaslarım sıyah gozlerım sıyah ama tenım bugday yakısırmı yoksa bu arkadaın sacınada bayıldım bu rengı kahve saca uygulasam tutarmı sımdıden tklrr

    YanıtlaSil
  12. en son postundaki sarı saçları başka bi blggerın (çilli sanırım) yan kolununda görünce işte istediğim saç diyip zıpladım.çok güzel bi renk kesinlikle. ama röfleden çok korkuyorum çünkü boyayla bile saçlarım sertleşip zor taranan mat bi hale geldi. zaten ince telli zayıf saçlarım var.
    siyahtan bu renge boyayla mı döndün?? benim de şuan saçım senin bu halinden biraz daha koyu boyayla açılır mı saç? pek istekli ve cahilim de bu konuda. sarı ıstıyorum ama ne platin ne kızılımsı, doğal ışıl ışıl altın sarı:) senin son saçının daha geçişli açıklı koyulusu istediğim.

    boya konusunda da uzmanmışsın acaba dedim bişeyler önerebilir misin bana?:)

    YanıtlaSil
  13. adsız tam olarak tenin ve saç renini görmeden bi yorum yapamam ama ben de açık buğday tenliyim sarı bi alt tonu var cildimin ve kaşlarım blogta da görebildiğin gbi kapkara . tam boya gibi platin ne kadar yakışır bilemem ama altın sarılarılayla başlayabilirsin ille röfle diosan. bu posttaki renge tek boyamayla ulaşman zor olablir.

    YanıtlaSil
  14. prima donna öncelikle çok teşkkür ederm güzl yorumların için.bu renge ulaşmam uzun zaman aldı açıkçası. siyahtan kuaförde dönüş yaptım bakırımsı bi renge boyanmıştı daha sonra ben üstüne hep karamel tonları boyadım sonra yavaş yavaş sarılar,platinler karştrdım boyanın içine bi anda büyük değişiklik olmasın diye. eğer şu anda bundan koyu ise saçın bal köpüğü vb tonların içine sarı karıştırarak boyamayı deneyebilirsin. yarı yarıya başla 2 rengi de . baktın aklına yatıo sarıyı arttırarak devam edersin.7.0 tonlarından koyusunu kullanma hatta 7.0 ların karamel,kumral tonlarını da değil de kahve köpüğü tarzı renklerine bak derim. zemin rengini oturttuktan sonra aralara altın sarısı krepe balyaj falan attırarak istediğin tonları yakalayabilirsin sanırım.ama bu süre içinde sıkılıp da koyuya boyama çünkü saçı yıpratmadan açmak gerçekten sabır istiyor. tam 1 sene sonra anca röfle yaptırabildim örneğin:)

    YanıtlaSil
  15. merhaba,iste tam istdgm sac rengi ne olur yardm et bna.saclarm platin röfleydi ûzerine kahve köpügü boyadm.hemen akti sarilar garip garip ckti alttan.senin bu sac rengni istrkn tarcin bakir boyadm ustne.kotu bir turuncu haldym suan ve sacm braz yprandi.bu renk icin hangi boyalari karistrmlym altn karamel boyasammi blmyrm ama bir yol bulamadm.yardma muhtacm cevabni 4 gozle bklyrm. ASLI

    YanıtlaSil
  16. aslıcım tarçın bakır koyu ve içinde yoğun kızıllık barındıran bi renk.özellikle sarı zemin üzerinde kolay akıp dediğin gibi kötü bir renge dönüşebilir.bu renge ben uzun bir zaman içinde ulaştım. bıkmadan hep aynı tonları açarak devam ettim. bence sen bal köpüğü tarzı renklerle bşla.ilk boyamalarda röfle kusacaktır ama düzenli boya zemin rengin otursun. zamanla bal köpüğünün içine sarı kat,aşama aşama sarının miktarını attırmıştım ben.umarım işe yarar. ben tamamen tesadüfen ulaştım o sebple direk bu renge boya diemem umarım yardımcı olmuştur.

    YanıtlaSil
  17. kulladığın boya markalarını da yazarmısın canımmm....

    YanıtlaSil
  18. adsız palette ve vital memnun kaldığım markalar onun dışında bir kere garnierle boyamıştım fena değildi

    YanıtlaSil
  19. vital tup boya nasil beyazlari kapatiyor mu bilen kullanan var mi arkadaslar acil cevap

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın