27 Nisan 2010 Salı

Bugünlerde Ben...

Sınavları atlatmanın verdiği huzur ve mutlulukla ipi kesilmiş koyun gibi ordan oraya fellik fellik geziyorum:) Yaşasın özgürlük:P


Rejimdeyim, hade ordan kebapları götürmüşsün demeyin vallahi rejimdeyim:P Hatta 1 kilo vermişim, 50yim şu an:) 2 kilo daha var gitmesi gereken.


Makyaj fotosu ekleyemiyorum, çünkü kaşlarımı nadasa bıraktım. Bu halde resimleyip göz zevkinizi bozmak istemem. Zaten nedense öyle el oyalayan makyajlarda yapmıyorum bu aralar hele far kullanmayalı oooo:) Kalem, rimel kurtarıcım. Tembellik kötü şey.


Saçlarımla kafayı bozmuş durumdayım. Diplerim baya baya çıktı. Ama renge karar veremiyorum( hala:SSS) Gözüm röflelerde ama benden istediğim tonlarda bi sarı çıkmaz sanırım. Sorarım size ey okuyucu, röfle küllü zemin üzerinde mi daha hoş duruyor yoksa karamel zemin üzerinde mi? Şu tonlarda bişi istiyorum eklemeden geçmiim:)



Sonunda ben de Bango di Roma'landım. Yüzüm için keçi sütlü, vücut içinde Fiord Çamurlu sabununu kullanmaya başladım. 2 haftaya falan ak koyun kara koyun yorumlar bu blogda:)

Aşk'la beraber tatile gidecek olmanın telaşı içindeyim. Bi an önce vuralım kendimizi yola.

Denizci temalı şeylere bayılıyorum bu aralar. Bi kaç arma almam lazım tshirtlere operasyon için. Bi de unutmadan söliim kaptan şapkası tarzı bişiler gözünüze çarparsa haberi bana uçurun.Çok istiorum çokkk:)

6 yorum:

  1. bende taktım bu ara denizci temalı bişilere, mavi, beyaz bir de kırmızı, kombinlerin hası :)

    YanıtlaSil
  2. ehehe:P güsel söyledin valla tatlım:P çok yakışıo bahara, yaza bu renkler

    YanıtlaSil
  3. bence karamele röfle daha süper duruyor benimde canım çok istiyor ama hala cesaret edebilmiş değilim(:

    YanıtlaSil
  4. canım ben de cok istiorum ama saçımın yanmasından korkuorum zaten uzamıo yanınca mahvolurum üzüntüden:PPP

    YanıtlaSil
  5. kendi saçının üzerine kalın röfle yaptırmayı denedin mi? Karameli denedim ben de ama dipler biraz çıkınca 3 farklı ton oldu saçlarım....

    YanıtlaSil
  6. kendi saçıma ulaşmam cok zor canım o kdr uzum süre bırakamamki:(((

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın