24 Şubat 2010 Çarşamba

Saç Sorunsalı Bitmez

Malum son zamanlarda bir röfle sevdasıdır gidiyor bende, e tabi yaptırıp hevesimi alamadım yaa içimde patladı resmen. Bi kaç yer gezdim, kimi otur yaparız dedi, kimi direk istediğin renk olmaz anca 2-3 röflede oturur o renk dedi, kimi de en gerçekçi tavrını takınıp senin saçından bi pok olmaz kızım:) dedi. Şaka şaka tabi böle dien olmadı ama bunun biraz daha yumuşatılmışını söledi saolsun bi kuaför ve aklımı başıma getirdi. Saçımın şu an röfleye müsait olmadığını, yaparlarsa uçların kopabileceğini, başka yerlerde oturtup röfleye kalkışabilceklerini sonucunda saçlarımın mahvolacağını söyledi, e bu da o anlama gelmio mu yani:) Bu devirde böle dürüst kuaför bulmak da zor hani. Çat çat tamam ağzıma etti ama gerçekleri söledi en azından. Sayesinde düzleştiricilerden,maşalardan uzak tutuorum kendimi( ki en kısa zamanda bu 2 muhterem şeye hitaben de bi post yayınlamayı düşünüyorum:P).



Napsam çok kararsızım. Karamel seviorum fena durmuo ama aklım sarı da yaa tam içime de sinmio. Sonra kanıma yine siyah aşkı girio diorum sochic gel bebem senin sadık yarin siyah saçtır. Seviyorum siyahı hem de çok ama yok yani benim gibi sıkıntılı bi insan için zor. Zaten bi daha siyah yaparsam ömürlük olur biliyorum:) Ama ben yine de özlüyorum o siyah hallerimi. Kırmızı ruj,siyah saç 2lisini özlüyorum. Karamele kırmızı ruj deniyorum da evde bir kevaşe çıkıyor ortaya:)))) Halbuki siyah öylemiydi, sür kırmızını çıkkk ohhh misss:) Şu an dibim 1 parmak falan çıkmış durumda ama kararlıyım boyamıcam çıksın anasını satiim renk konusunu netleştirene,saçlarımı adam edene kadar boyamcam. Nasıl dayanıcam bilmiorum hele de depresif takıldığım şu günlerde nasıl iyi gelirdi değişiklik,hele bi de röfleme kavuşsam ama yok:S Kendime 1 ay süre verdim, bu 1 ay içinde hat safhada bakım, 0 düzleştirici-maşa, bitkisel şampuanlar kremler derken uzamayı hızlandırıp uçları kestirerek adam etmeyi planlıyorum(ki bende dert bitmio sorun uçlardaki kırıklar değil koyuluklar, o koyuluklar ne derseniz siyah boyanın marifetlerinden biri diebilirim en kolayından). Saç içimde bir yara okuyucu o yüzden bırakın bana sayfalarca yaziim derdimi. Ama sıkmadan kaçmak en iisi. Saç postları devam edecek bekleyin beni:)

8 yorum:

  1. Guzelim her kadının her daim saç sorunu olur ztn sıkma canını. Şu an saçın ne renk karamel mi? Bak ben ve chunli blogumuzda her renk saçlarımızı koyduk; oy birliği ile sarı seçildi sen de öyle bi blog yoklaması yapabilirsin.

    YanıtlaSil
  2. eet canım karamel valla cok kararsızım sarı hiç yapmadım ya içimde kaldı siyah benim rengim amannn en iisi kahve diip boyatırsam şaşmayın:)blog yoklaması işi şu an için yaş olabilir foto yokmak sakıncalı olabülü:)

    YanıtlaSil
  3. uzuuun yıllardır sarışın biri olarak tavsiyelerde bulunayım :)))önce dezavantajları: sarı saç alışkanlık yapabilir . kesinlikle makyaj gerektirir.bakımı zordur.koyu renkten sarı saça geçerken, veya tam tersini yapmak istersen ciddi anlamda saç kaybına neden olabilirsin.benim bir sarı-kızıl-sarı maceram var ki çok pişmanım..ayrıca koyu renk saçın yüzüne verdiği canlılığı sarı da bulamayabilirsin..Bütün bunlara karşılık her zaman favorim sarı saçtır :)))

    YanıtlaSil
  4. güzel tavsiyelerin,deneyimlerin için çok teşekkür ederim Nilgüncüm. Sarı saçın zor olduğunu ben de biliyorum ama dediğin gibi cok güsel duruo tabi yakışanda. Makyaj konusunda karamel saç da sarı kadar olmasa da soluk gösterebilio sonçta açık renk.makyajsız gezmeyen biri olarak o konuda sorun yaşayacağımı sanmıorum ama bakalım artıkk az adam olsa şu saçlar

    YanıtlaSil
  5. benim de surekli sac sorunum var ya pff!Kaslarımı karamele(senin karameline yakın bi renge hatta mumkunse aynısına) boyatmak istiyorum.ama sanki kaslarım brzcık dokuluyor boyatınca gıbı gelıo bana. saclarımı da birazcık daha acıgına.saclarımı oriel midir nedir o seyle acmaları gerekmis.2 sene once actırınca ne oldugunu gordum,cok yıprandı.ay destan yazdım resmen.senin bu fotolarını gorunce gaza geliyorum,ama bana bkdr yakısmaz ki yahu.Bugdayım ama yazın kapkara olabılen bır tene sahıbım.ne onerırsın:DD buarada bana nedense karamel hep beni daha koyu gostercekmis gibi geliyor ama sen tam tersini soylemissin. kesin boyatırım o zaman karamele:D
    bu yorum artık burda bitmeli:D

    YanıtlaSil
  6. tatlım karamel tonları bu senelerde çok tutuldu cidden seviorum ben bu rengi ama aklım sarıda oldgu için tuttrdum yapıcam gerçi şu an mümkn değil ama olsun. boya konusunda sana önerebilceğim aklında kaldysa yap korkma gözüm alşmaz falan deme paşa paşa alışıosun he baktın aklına yatmadı geçersin üstne koyu bi renk kapanır ama dediğim gibi pişman olmcaksan boya derm çnkü saç yıpranıo öyle veya böyle. kaş boyama konusunda da saç açıldgı zaman mecbur kalıors çok uzun süre tutmazsan boyayı bişicik olmaz 5-6 dak.da kırılıo renk benm ödüm kopuyo çaktrmıorum ama:P

    YanıtlaSil
  7. kas boyaları oluyormus onları denedin mi hic?kuafore gtmek istiyorum aslında ama guvendigim bir kuafor yok nedense.aglayarak cıktıgım cok oldugu icin:((
    buaradaaaa forumda sac boyası II'de koydugun resmi gordum masallah cnm hic saglıksız durmuyor sacların.rengi de cok guzelmiş.evde kendin mi boyadın?aralardaki sarılar o kadar guzel gozukuyor ki:)))
    Ayy nazar degmesin:) neden bu kdr uzun yazıyorum hala cozebilmiş degilim:D

    YanıtlaSil
  8. tatlım kaş boyası denemedim normal boyayı sürüorum. kuaföre güvenmek cok öenmli kesnlkle iştte güvenlck kuaför bulmak da zor.saçlarım sağlksz durmuo ama cabuk kırılıo kırıklarımı kendim makasla kesiorum devamlı başa cıkamadığmda kuaföre aldrırıorum uçlardan ve aralarda sarı yok aslında:) neden böle oldu anlamadım ama yer yer daha açık saçlarım.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın