25 Ocak 2010 Pazartesi

Ne Yağdı Be Arkadaş:) Özet


Öncelikle uzun bir post olabilir belirtmek isterim:)

  • Maşallah bir yağdı pir yağdı kar. Sadece yağmakla kalmayıp hayatın içine de etti bazı yönlerden. Aslında benim için pek problem yok, deliye her gün bayram demişler:) Tek problem bu dondurucu hava şartlarına rağmen güzide okulumuzun sınavları iptal etmemiş olması; bütün pazar 4 gözle duyuruları takip ettim, çalan her telefona ' aha da yedik sınavı' diye koştum, ama ne oldu avcumu yaladım:) Çatır çatır yaptılar sınavı:) Kısmet artık napalım.
  • Hımm düşünüyorum da şöyle bir günü özetlersek bugün otobüs durağında gördüğüm o çiftle ilgili bi iki çift lafım var:P ( nasıl olsa kendi çöplüğüm öt ötebildiğin kadar:P) Taam aşıksınız anladık ama üşümüyor musunuz ya da üşenmiyor musunuz:P Soğuktan ağzımızdan, burnumuzdan ve bilumum yerlerimizden dumanlar çıkarken, hele bir de sabahın kör vakti herkes 'imdat yine mi yol, imdat yine mi kar' eşliğinde ve malum yerlerine yumurta, kolisiyle beraber girmiş vaziyette işine gücüne yetişmeye çalışırken, o neydi be kardeşim:P? Pır pır uçuşan kelebekler misali otobüs durağı sınırları içinde(!!!!) kar topu oynamalar, komiklikler, şakalar:) Acaba hayat beni bu aralar fazlasıyla yordu da bu sebeple mi yadırgıyorum:PPP Ama herkes gayet de garip bakışlarla izliodu enteresan çifitimizi:)

  • Sonra otobüsteki telefon melodisi Selvi Boylum Al Yazmalım olan teyzem, yaktın kavurdun beni sabah sabah olcak iş miydi hiç, çok koydu valla:)

  • Neyse bakmayın zırvaladığıma keyfim nanay,sınavlar tırt; çeneme yani elime vurdu:P Derdim büyük be okuyucu:) Neyse Sochic kaçar, kaçarken de umudun son çırpınışlarını taşıyan cep mesajlarından alıntılar attırıverir:) Öpüldünüz...

E-Arkadaşım, S-Bendeniz;

  • E:Sınav iptali yok dimi canım?
  • S:Ben de biri iptal olduğunu haber verecek sandım tel titreyince sevindirik oldum.Bakalım bebiş Kavacık'a doğru yol alıyorum, umarım bu mutlu haberi benden alırsın:) Dua et, abdets al bir şeyler yap:)
  • E: ahahah 2 dua sifttiriyim ben o zaman:)
  • S: Ebet ebet kuşum sen et ben hatim indirdim geceden beri ama malum bünye cenabet:PPP

Son Durum: 2 gün tatil vatana millete hayırlı olsun:P

4 yorum:

  1. güldürdün walla bnii süpper posttt:)

    YanıtlaSil
  2. :) ah ah ben de gülüorum ama ağlanck haldeyim şekerim:P

    YanıtlaSil
  3. eğlenceli bi yazı olmuş şeker :) valla okudukça gülümsedim :)

    YanıtlaSil
  4. son zamanlarda baya trajikomik şeyler oluyo:)elimden geldiğinde paylaşmaya çalışcam:P

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın