11 Şubat 2014 Salı

Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal - Nude&Black / Suya, Ovalamaya, Akmaya Dayanıklı Göz Kalemi:)


Rimmel London Scandaleyes serisinin meşhur göz kalemlerini duymayan, görmeyen yoktur sanırım. Scandaleyes serisinin işe yaramaz ne ürünü varsa getirip bu harika kalemlerden bizi mahrum eden sevgili Watsons'a bir kozmetiksever olarak teessüf etmeyi borç bilirim. Zira göz kalemi olarak şu ana kadar denediğim ürünler arasında en başarılı bulduğum ve bayılarak kullandığım bu kalemler oldu sanırım.


 Bu kalemler haklarında söylenilecek tüm övgü ve beğenileri sonuna kadar hakediyor.
Yumuşacık yapıları ve oldukça yoğun pigmentasyonlarının yanı sıra kalıcılık konusunda da aşmış olduklarını belirtmeliyim. 




Siyahı akma ve bulaşma yapmadan neredeyse tüm gün göz içinde sabit kalabiliyor ki benim gözüm göz kalemlerini hemencecik akıtır. 
Nude olan ise tam anlamıyla bir ten rengi. Ne beyaz kalemler gibi ben buradayım diye bağırıyor, ne de çok sarı. Göz içinde yarattığı canlı ve uyanık efekti çok seviyorum. Bu renk de siyah gibi çok kalıcı.
Kalemi sürdüğünüzde üstü mumumsu, yumuşak bir film tabakası hissi veriyor ve ovalasanız da çok fazla dağılma bulaşma yapmıyor.


Ben bu göz kalemlerini Asos'tan aldım, kargo ücretsiz ve şu an tanesi €3.47. En kısa zamanda Taupe rengini de denemek ve siyahı stoklamak istiyorum. 
Uygun fiyata başarılı ürünler denemek isteyenlere önerilir.


14 yorum:

  1. Taupe rengini ben de istiyorum. Nude'dan bir tane daha alırım. Siyahı da merak ettim ondan da alayım:) keşke Türkiye'ye de gelseler:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons duy sesimizi:) siyahı da en az nude kadar mükemmel. ama en kısa zamanda hem nude için hem de siyah için ulaşabileceğimiz dupe ürünlerler ilgili bir post yazacağım

      Sil
  2. Genelde hep nude rengini gördüm ilk defa siyahı hakkında bir yorum okuyorum :) Akmayan kalemlere karşı ciddi zaafım var :) Peki ucu yumuşak yapıda mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de yumuşacık, yağ gibi kayan cinsten:) ve kesinlikle akmıyorlar

      Sil
  3. nude renk göz kalemini nasıl kullanacağımı bilemiyorum:(( hoş pek de göz makyajı yapmam da çok beğeniyor olmama rağmen kendimde nasıl durur diye düşünüp nasıl kullanacağımı kestiremiyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nude kalem göz içinde, alt kirpik diplerine uygulandığında oldukça aydınlık ve uyanık, fresh bakışlara sahip olmaya yardımcı oluyor.
      bence beyaz kalemden çok daha güzel bir görüntü elde ediliyor nude ile, tavsiye ederim.

      Sil
  4. Nude rengini aldığımdan beri çok sevdiğim siyah supershock kalemimin yüzüne bakmaz oldum o kadar kalıcı ki.Ayrıca ne kadar yoğun bir makyaj yapsanız da çok aydınlık ve doğal gösteriyor makyajı.Diğer renklerine de bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bakmalısın favorim oldu bile bittikçe kesin alırım

      Sil
  5. Watsons sesimizi duymalı artık. Ayrıca maybelline'e de ben teesuf ediyorum izninle . Neden color tattooların en guzel renkleri ulkemizde yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. +1:) mossy geren ve rich magohany renklerini az beklemedim

      Sil
  6. genelde kozmetik ürünler gümrükte sorun yaşıyor , nasıl geçişini sağlıyorsunuz? herhangibir engel çıktı mı karşınıza?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba payaşım için teşekkürler,ancak kozmetik ürünlerinin gümrükten geçmesi zor bir süreş, geçisinde sorun yaşamaması için nasıl bir yol izliyorsunuz?
    ayrıca başka önereceğiniz site var mı kozmetik alışverişi için, teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her hangi bir çabam olmuyor:) bir kaç kere alışveriş yaptığım siteye mail attım, paket içeriğine kozmetik yazmasınlar diye. Ama pek tınladıklaeı söylenemez. Şans kısacası maşallah diyeli

      Sil
  8. Nude olan tüm övgüleri hakediyor ama siyah olan malesef :( akma ve bulaşma yapıyor :(

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın