9 Şubat 2014 Pazar

Essence Stay Matt Lip Cream


Bu aralar dudak ürünlerine ilgim ve sevgim hiç olmadığı kadar fazla. Pek bir ruj sevdalısı görüyorum kendimi. Essence Stay Matt Lip Cream'ler de rujlara takıntımın fazlasıyla arttığı şu günlerde denemezsem aklımın kalacağı ürünlerdi. Tahmin edeceğiniz gibi Essence'in bu serisi bana görür görmez NYX Soft Matte Lip Cream'leri anımsattı. 



Seride toplam 4 adet renk mevcut. 01 Velvet Rose ve 03 Soft Nude oldukça tatlı ve yumuşak renkler, 02-Smooth Berry ve 04-Silky Red ise yoğun pigmentasyonları ve tonlarıyla pek çarpıcı. Yapıları oldukça kremsi. 
Ben serideki koyu renkleri açıklara kıyasla daha çok sevdim. Açık renkler dudak kusurlarını belli edebiliyor, kremsi yapılarına rağmen kurumuş dudaklara uygulandığında çizgilere dolma ve homojen dağılmama durumu var. Bu sebeple açık renkleri tercih ederseniz iyi nemlendirilmiş dudaklara uygulamanız daha memnun edici sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır.



Kalıcılık konusunda da yine koyu tonlar daha önde.
Yoğun yapıları sebebiyle uygularken eli korkak alıştırmakta fayda var, zira bu tip 
 kalın yapılı rujlarda aplikatör uçlar uygulama esnasında çizgilenme yapıp, ürünün homojen dağılmasına engel olabiliyor. 



 Silky Red açık ara favorim, kırmızının güzelliğine bakın.




Essence Stay Matt Lip Cream'ler tabiki de dünyanın en kaliteli rujları değil. Ama fiyat-performans açısından tercih edilebilecek, en azından denenesi ürünler. Fiyatları yanlış hatırlamıyorsam 7-8TL civarında. 
 NYX Soft Matte Lip Cream'lere ulaşamıyorsak Essence'imiz var ama değil mi? Kırmızı sevdalılarına Silky Red'i öneririm, diğer tonlar ise tercih meselesi.

Keyifli Pazarlar

4 yorum:

  1. Çok güzeller, ben de arıyorum ama bulamadım.
    http://neselizebra.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'in her ürününe kolay ulaşamıyoruz maalesef bazen standlar çok tutarsız veya boş olabiliyor

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın