18 Aralık 2013 Çarşamba

Yves Rocher Tahiti Monoi Yağı - Saç ve Vücut


Son zamanlarda ki postlarımın hep saç ürünleri üzerine olmasından da anlayacağınız gibi saçlarımı toparlamak adına saç ürünleriyle kafayı yemiş durumdayım diyebilirim. Kuru saçlar için durulanmayan bir yağ arayışındayken -yine Yves Rocher in şu ürünü bulmadan önce (tık tık)- bu yağı görünce bir denemek istemiştim. 
Tahiti Monoi Yağı saç ve vücut için de kullanılabilir bir ürün. Yaz aylarında bronzluğumuzu güzelleştirmek ve güneşte kuruyan cildimizi beslemek için kullanabiliyormuşuz. Benim cildim de deneme fırsatım olmadı. Saçımı beslemek adına kullandığım bir ürün oldu. Kullanımı temiz saçıma küçük bir miktar uyguluyorum saç diplerim hariç ve durulamıyorum. Saça çok güzel bir parlaklık veriyor gerçekten, saç rengim daha bir canlı ışıl ışıl gözüküyor bu ürünü kullandığımda. 


İçerisinde paraben ve mineral yağlar bulundurmayan ve içeriğinin %97 sinden fazlası doğal olan harika bir ürün. %50 oranında saf Tahiti Monoi Çiçeği yağı içeren çok kullanışlı bir yağ. Egzotik kokusu sizi kendine hayran bırakacak ve gün boyu saçınızda bu kokunun kalması harika.


Ürünün dezavantajlarına gelecek olursak, şişenin ağzı çok geniş bu nedenle elinize fazla ürün dökülebiliyor dikkat etmezseniz ve gereğinden fazla ürün kullanımı da saçınızı sanki yağlanmış gibi gösterebilir bu nedenle ürünü alırken çok dikkat etmelisiniz. 
Eğer ki saçlarınız düz, ince telli ve yağlanmaya çok müsait ise sizin için öneremeyeceğim bir ürün çünkü saçlarınızı yağlanmış gibi ve  daha ince gösterecektir. Ama düz ve kabarık saçlarınız var ise de o kabarmayı hafif engeller diye düşünüyorum.
Benim saçlarımda yaptığı etki ise; gerçekten verdiği parlaklığı çok seviyorum, saçlarım kuru olduğu için nem vermesi de hoş fakat benim saçlarım kıvırcık ve köpük kullanarak şekil veriyorum, saçlarıma bu yağı kullandığımda sanki köpük saçlarıma dilediğim şekli vermiyormuş gibi geliyor ve benim kabarık saçlarım gün sonunda sönüyor şeklini kaybediyor. Amaa gün içinde saçlarımda o kokuyu duymak şahane.
Sizin saç tipinize uyacağını düşündüğünüz bir ürün ise bir göz atın derim Yves Rocher sitesindeki linki tık tık ya da direk mağazaya gidip bir kokusuna bakın bence.

4 yorum:

  1. Dediğin gibi ürün bir anda elimize boca olabilir.Kapağı için tıpa yapsalar keşke.Kokusu güzelse ve doğalsa denenebilir.Özellikle paraben içermemesi harika!

    YanıtlaSil
  2. bu serinin her ürünü ayrı güzel

    YanıtlaSil
  3. Bu yagın kokusunu cok guzel oldgunu daha once de okumustum ve merak icerisindeyim. Magazaya gittimde koklayacagım artık kesin :) Guzel gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. yves rocher ürünlerini çok merak ediyorum ama henüz kullanamadım. Doğal olması en büyük avantajı olsa gerek. Bir de kendi botanik bahçelerinden ürettikleri ürünleri, bitkileri kullanıyorlar.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın