5 Aralık 2013 Perşembe

Selective Professional On Care Repair Deep Treatment


Saçlarım boyadan ve uzatacağım sevdasıyla epeyce bir zamandır kestirmemem dolayısıyla da ne kadar yıprandı tahmin edemezsiniz. Ben de uzun süredir yeni ürünler denemekteyim, ne kullanacağımı şaşırdım doğrusu. Bu ürünle de kuaförümün tavsiyesiyle tanıştım. Saçlarımı kestirmeyeceğimi sonunda kabul edince bana toparlaması adına bunu önerdi. 


Daha önce Selective Professional markasından bir ürün kullanmamıştım ama methini duyduğum bir kaç ürün olmuştu, budabenimgüncemin şu postta (tık tık) anlattığı Protek Ammino Keratin gibi. 
Yıpranmış saçlar da saçı derinlemesine onaracağını idda eden bu ürün benden geçer not aldı. 
Saçı beslemeyi sağlayan aktif maddeler proteflux, ceraflux ve vitaflux saçlara dolgun, beslenmiş ve kolay taranır olma özelliği kazandırarak saçta onarıcı, dengeli ve nemlendirici bir etkiyi harekete geçiriyor.
Ben bu ürünü kullandığım da saç kremi kullanma gereği duymuyorum çünkü hakikaten saçlarımı yumuşacık yaparak, kolay taranmasını sağlıyor, ki benim saçlarım kıvırcık olduğundan krem kullanmadan açılması imkansızdır.


Kullanım şekli de fotoğrafta gördüğünüz gibi; duşta saçlarımı yıkadıktan sonra uygulayıp bekliyorum 3-4 dakika kadar. Zamanım olduğunda da nemli saçıma uyguluyor ve ısıtılmış havluyu saçlarıma sarıp 30-40 dakika kadar bekliyorum, kuaförüm bu şekilde uygulamanın daha etkili olacağını söylemişti. Ben bu ürünü hafta 2 yada 3 kere saçıma uyguluyorum. 


Kremsi bir yapısı var ve kokusu da çok hoş. Ürün 750 ml ve küçük miktarlar yeterli olduğundan çok bereketli olduğunu düşünüyorum, sanırım uzun bir süre benimle olacak. Bahsettiğim gibi ben kuaförden aldım, siz de kuaförlerden veya internette kuaför ürünlerinin satıldığı sitelerden temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Selective Professional in önerebileceğiniz başka ürünleri var mı veya başka markaların bu kuru saçlarıma derman olacak ürünleri ? Önerileriniz bekliyorum. 



2 yorum:

  1. bende selective ürünü kullanıyorum memnunum fakat temin etmekte zorlanıyorum istanbul avrupa yakasındayım nereden satın alabilirimi

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,Ben de avrupa yakasındayım, beylikdüzünde ben değişim kuaföre gidiyorum ve orada mevcut hatta beylikdüzü çevresinde yanılmıyorsam 8 şubesi var yakınsanız orayı öneririm. Dönem dönem güzel indirimleri de oluyor. Eğer ki uzaksanız internetten de bulabileceğinizi düşünüyorum kuaför malzemesi satan sitelerde.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın