11 Aralık 2013 Çarşamba

Dirty Works Body Butter Seti



Gratis gururla sunar: Dirty Works!!! Dünyaca ünlü Dirty Works markası Gratis vasıtasıyla ayağımıza kadar gelmişken denememek olmazdı. Tabi itiraf etmek gerekirse ben ne markanın şanına şöhretine ne de ürünlerin etkisine, yorumlarına bakarak bu setlere saldırdım. Tek amacım stoklarıma bu mükemmel ambalajlı bebekleri katıp, arada bir durdukları yerden alıp sevmek, koklamak ve yerine koymaktı. Bu nasıl cici bir ambalajdır, albenidir, şirinliktir. Baktıkça mutlu oluyorum:)

Neyse efendim Gratis, Dirty Works'u getirmiş, hatırladığım kadarıyla 3 setten oluşan ürün yelpazesinden hemen ikisini kapıverdim. Postumuzun konusu olan set 3 adet miniş body butterdan oluşmakta. Diğer sete de ilerleyen postlarda yer vermeyi düşünüyorum.




 Bonbon görünümlü miniş body butterlarımız 3 farklı kokuda gelmekte ve her biri 50 ml'cik. Kokuların neye benzediklerini isimlerden az çok çıkartıyorsunuzdur. Aralarında en çok Velvety Vanilla'yı sevdim. Onu That Fiji Feeling mis gibi bir hindistan cevizi kokusuyla takip ediyor. Supreme Cream ise bir türlü tanımlayamadığım değişik plastikimsi kokusuyla en sonda yerini alıyor.

Body butterlar yapı olarak biraz yoğun kıvamlı, fakat cilt tarafından emilmesi uzun sürmüyor. Ardında bıraktıkları nem hissini sevdim, bana yeterli geldi. Yapış yapış bir his bırakmamaları da cabası. Kokuları pek kalıcı değil. 50 ml'lik boyları sebebiyle de pek bereketli olduklarını söyleyemeyeceğim. Zira ilk kullanışta bir kavanozun 1/3'ünü bitirmiş olabilirim.



İçeriklerine de göz atalım:


Genel bir değerlendirme yapacak olursam Dirty Works body butterlar ambalajları ile göz doldursalar da yerleri doldurulamayacak, bulunmaz hint kumaşı ürünler değiller. Çok kuru ciltler için yeterli gelmeyecek olsa da fena sayılmayacak nemlendirici özellikleri ve sevimli ambalajları bu markaya hoşgeldin demek için yeterli. Kozmetik stoğunuz arasında çok cici duracaklarından eminim. Özellikle yılbaşı arifesinde uygun fiyatlı ve hoş bir hediye alternatifi olarak değerlendirilebilirler. Tabi bulabilirseniz:)

Sevgilerle


Not: Gratis, Dirty Works markasını dönemsel olarak mı getirdi, yoksa kalıcı mı emin değilim. Zira setleri artık raflarda göremiyorum. 

4 yorum:

  1. renkli ambalajları çok güzel, hep onlara kanıp alıyoruz zaten..muhtemelen kokuları beğenmeyeceğim ama yine de alacağım galiba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku konusunda kesin yargılara varmak güç, umarım çok rahatsız etmez diyeyim:) sadece ambalajlar için katlanılır.

      Sil
  2. Ben kokularından inanılmaz rahatsız oldum, hele vanilyalı bozuk gibi neredeyse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam tersi en çok vanilyalısını sevdim, bozuk ürün falan denk gelmiş olmasın

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın