1 Kasım 2013 Cuma

The Body Shop Beautifying Oil - Cocoa Butter (The Body Shop Güzellik Yağı - Kakao)


Kuru yağ denen mereti denemeyen kaldı mı? İtiraf etmek gerekirse bu ürünü alana kadar ben denememiştim. Özellikle Nuxe markasının piyasaya sürdüğü ürünle öne çıkıp, adından bahsettiren kuru yağlar yüz, vücut ve saçta kullanılıp, cilde sürüldüğü andan itibaren mükemmel bir nemlendirme sağlarken ardında yağlı his bırakmayıp, kısa süre içerisinde tamamen cilt tarafından emilmesiyle yağ formundaki diğer cilt ürünlerinden bir adım öne çıkmayı başarıyor.

The Body Shop da bu trende ayak uydurmak adına geçtiğimiz yaz aylarında ürün gamına Beautifying yani Güzellik Yağları ekledi. Kuru yağ özelliği gösteren bu Güzellik yağları TBS'nin hali hazırda bünyesinde bulundurduğu cilt bakımı serilerinin kokularıyla bütünlük oluşturmak üzere 11 farklı aromada satışa sunuldu. Ben tercihimi Kakao'dan yanan kullandım. Bunun haricinde Chocomania, Hindistan Cevizi, Greyfurt, Limon, Mango, Moringa, Zeytin, Satsuma, Shea ve Çilek alternatifleri de mevcut.



Peki nedir bu Güzellik Yağları'nın kerameti derseniz, hemencecik sayayım. Yapı itibariyle oldukça akışkan ve hafif olan bu ürün kuru ya da nemli cilde uygulandığında hoş bir yumuşaklık, nem verirken hemencecik emilip peşinde hiç bir yağ emaresi bırakmamakla beraber cilde hafif bir parlaklık ve ışıltı kazandırıyor. Özellikle yaz aylarında severek kullanılacak bir ürün olduğuna inanıyorum. Kokusu DEH-ŞET ama çok da kalıcı değil. Ürünü saç uçlarımda da denedim. Hem his hem de görüntü olarak verdiği yumuşaklık hoşuma gitti. Malesef yüzümde deneme cesaretini kendimde bulamadım, zira yağlı bir cilde sahibim. The Body Shop'un web sitesinde gördüğüm kadarıyla 8 saate varan bir nemlendirme vaadediyor. Açıkçası kuru ciltlileri bu kadar uzun süre idare edeceğini sanmam ama bana verdiği nem yeterli geldi. Tabi 8 saat kaldığını söyleyemem. 

Bu ürünü tavsiye eder miyim? Nuxe kuru yağa uygun fiyatlı bir alternatif olarak düşünecek olursak tabiki de alınası bir ürün. Ama benim hayatımda bir çığır açmadı. Yine de genel anlamda çok işlevli ve uygun fiyatlı olması ile ciltte yağlı his bırakmaması sebebiyle memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bu arada ürünün fiyatı hatırladığım kadarıyla 20-30TL arasında idi. Ben indirimle denk getirip daha uygun bir fiyata almıştım. 

Sevgiler

2 yorum:

  1. bu yağ hastalığı yaklaşık bir senedir başladı ben de de..özellikle ara mevsimlerde cildim daha çok neme ihtiyaç duyuyor. .Nuxe bir numaram ama her duyduğun yağı denemek istiyorum. .bunu da aldım listeye

    YanıtlaSil
  2. Aslinda fiyati uygunmus . Ben bu tarz urunleri sacima kullaniyorum indirimde denk gelirsem belki hindistan cevizli olani alabilirim :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın