22 Kasım 2013 Cuma

İşinin Ehli Kuaför Aranıyor - Önerilerinizi Alalım

Google amcaya sordum. Dedim bana İstanbul'da tatlı mı tatlı, şirin mi şirin e bir o kadar da becerikli bir kuaför söyle. Kalakaldı yavrucak, cevap veremedi. Verdikleri cevaplar da beni tatmin etmedi. En iyisi mi ben de bu konuya bir el atayım dedim. Tarafsız ortamda, reklam kokan hareketlere mahal vermeden bir beyin fırtınası, efendime söyleyeyim bir bilgi alışverişi yapalım dedim. Taşın altına elimi koydum. Haydi hanımlar yüzümü kara çıkarmayın.


Lafı daha fazla uzatmanın, eveleyip gevelemenin hiç bir anlamı yok. Başlık her şeyi açık ve net anlatıyor sanırım. En acilinden işinin ehli, saçlarımı gönül rahatlığıyla emanet edebileceğim bir kuaför arayışındayım. Lokasyon olarak Anadolu yakası tercihimdir. Ama Avrupa yakası önerilerinizi de alabiliriz, en nihayetinde insan oğlu kuş misali bir oradayız bir burada:) Şaka bir yana elbet buraya yazılan öneriler sadece bana yaramayacak, maksat hepimizin işi görülsün.

Kriterler:

  • Şu kırıklarımı ucundan alsak mı dediğimde kırkırılmış koyuna döndürmeyecek, makası kuvvetli,
  • Boya konusunda, renk değişimlerinde, röflede, balyajda kesinlikle usta,
  • Ukala olmayan, müşteriyi para kaynağı gibi görmeyen, germeyen
  • Dürüst; model ve renk değişimleri konusunda düzgün yönlendirilebilecek
  • Salon olarak temiz, kendimi rahat hissedebileceğim bir ortamda hizmet veren sihirli eller aranıyor.
Tabi tüm bu kriterlere ek olarak fiyat açısından canımı almayacak bir skalada hizmet verirse tadından yenmez. Keza düm düz boyaya 300-400TL verecek kadar aptal ya da zengin değilim:) Bir tüp boyayı taş çatlasa 30TL'den alsa göz göre göre kendimizi kazıklamamızın alemi yok değil mi hanımlar, silkinin kendinize gelin. Bu çakallara fırsat vermeyin.

Haydi bakalım pamuk eller klavyeye. Kuaföründen memnun olan olmayan, dert yanmak isteyen, fikrim geldi önerim var diyen herkese bu posta yorum yazmak farz olsun. Saçının renginden, kesiminden memnun olmayan kalmasın.

Sevgilerle


16 yorum:

  1. hehehe bu özelliklerde birini bulursan bana da haber ver :)) zonguldaktan kalkıp geleceğim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulsam bas bas bağırıp ilan edicem zaten gelsin herkes:)

      Sil
  2. Ataşehirde Mim kuaförü öneririm bütün bu şartları sağlayan. Ben Ankaraya taşımış olmama rağmen hala haftasonları oraya gidiyorum. Büyük bir salon, fazlaca çalışanları var, benim tercihim Erdal bey ve Yüksel beyden yana. Çok iyi saç kesimi yapıp çok doğal balyajlar yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Minibüs caddesi uğurkan kuaför-Tarık bey
    Gelin saçımı, arkadaşımın balyajını, annemin saç kesimini derken Avrupa yakasında oturmamıza rağmen kendisi ile bir kaç defa çalışma fırsatımız oldu ve hepsinden memnun ayrıldık. Ama bu iş biraz da kişisel zevk işi. Bana uyan herkese uyacak diye bir kaide yok ki :(
    İnşallah gönlüne göre bulursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uğurkanda bir kere düğün için dağınık topuz yaptırmıştım ama tamamen tesadüfen gittim öyle özel birine de değil önüme gelene yaptırdım sonuçtan memnun kalmıştım baya isim yapmış bir yer zaten. Tarık Bey'i not ettim teşekkürler:)

      Sil
  4. ben kendi kuaförümden çok memnunum uzun saçı kesmeye kıyamayan, boyatmaya gittiğimde ne gereği var boşu boşuna yazı bekle diyip beni para olarak görmeyen. ayrıyetten fön boya kesim olarak da çok ucuz hatta duydugumda sok oldugum bir yer oldu. ama aynı şehirde değiliz galiba eskişehirdeysen önerebilirim :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne şanslısın içime sinen bir kuaför bulabilmek için sabırsızlanıyorum doğrusu:)

      Sil
  5. chunlinin kuaförü :p renge hasta olan kız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chunlinin kendisini alsam ben:) maşallahı var. saçlar her daim dehşet

      Sil
  6. Selam..Postunu şimdi okudum. Hala arayış içindeysen bir kuaför önerim olacak. Çünkü çok çok memnunum.
    Ki ben yıllardır en marka kuaförlerden tutun denemediğim kuaför kalmadı. Tavsiye edilmeyi sonuna kadar hak ediyor sevgili kuaförüm Osman Uzun...Çok yetenekli, modern, efendi, dürüst, ücretleri de gayet makul.. Sahrayıcedid de yeri de. Gitmek isterseniz bana bloğumdan haber verin arayıp ilgilenmesini de iletirim :)
    Kendisine ulaşmak için linki https://www.facebook.com/osmanuzunkuafor.uzun
    linki tıkladığınızda son fotoğraftaki sarı uzun saçlar benim ki :)
    http://secilll.blogspot.com/


    YanıtlaSil
  7. Eleman arayışınız halen devam ediyor mu.

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar kıvırcık,kabarık ve asi bir saç düşünün...Uzatsan açamazsın,kestirsen bonus kafa olursun...Kancalı tokalar saçının vazgeçilmez bir parçasıdır...Bu tanımdaki kıvırcık saçı açık bırakarak dolaşabilmek için tavsiye edebileceğiniz bir kuaför varsa çokkkkkkkkk sevinirim...
    Hayatımda bir kaç kez böyle güzel kesim yakaladım fakat ultra pahalı kuaförlerdi ve ikinci kez gittiğimde aynı memnuniyeti yakalayamadım.
    İyi kuaförler seni bağlamak için ilk kesimi çok özenerek yapıyor fakat ikinci kesimde aynı tatmini vermiyor ki daha sık gidesin...
    onun için saçlara bu denli tüccar yaklaşan 'marka kuaför' ler dışındaki tavsiyeleri bekliyorum... Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. En son neyde karara kıldın kime gittin acil bana da lazım kısa kestirmek ve boyamak istiyorum ikisi de ilk olacak benim için

    YanıtlaSil
  10. Ankara etlikde emrebey var sadece randevu sistemiyle calisiyor ve tambir sanatkar butik ve sık bir salonu var ve herseyinizle bizzat kendisi ilgileniyor kesinlikle en azindan randevu. Alip gormenizi tavsiye ederim o ani yasamanizi isterim saclarim muhtesem ve verdigi sekli fon diye cekenler var adam sekil vererek saclarla dans ediyor samimi sicak kanli ve durust bir beyfendi.salonu MOP HAIR STUDIO EMRE UYAR: 3216361

    YanıtlaSil
  11. Gidip beğendiğiniz kuaför oldu mu? Olduysa bilmek isterim. Ben de uzun zamandır İstanbul'da kuaför arayışı içindeyim. Özellikle kısa saç kesiminde iyi birisini arıyorum. Nişantaşında hair 46 Gürkan beyi denedim. Süper olmasa da idare eder kesti. Sonra Suadiye London kuaför'de Yakup beyi denedim ama sonuç tam bir felaket. Saçlarımı çok kısalttığı için oturup uzamasını beklemekten başka çarem de yok :(

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın