29 Ekim 2013 Salı

Kitoko Oil Treatment (Argan ve Shea Yağı içeren Saç Bakım Yağı)


Saçlarım her zaman en büyük takıntılarımdan biri olmuştur. Hiç bir zaman ne renginden ne de genel görünümünden tam anlamıyla tatmin olduğumu hatırlamam. Uzun senelerdir saç boyalarıyla, açıcılarla fazlaca haşır neşir olduğumdan ötürü zaman el verdiğince bakımını yapmaya, çok fazla ihmal etmemeye çalışırım. Bu süreçte de tahmin ettiğiniz üzere çok fazla ürün deneme şansım oldu. Hatta çok uzun süre sadık kaldığım ürün sayısı yok denecek kadar az bile diyebilirim. 

Bu postun konusu olan Kitoko saç bakım yağı da argan yağının saçlarda yarattığı mucizelere tanık olmak amacıyla sürdürdüğüm ürün araştırmaları sonucunda karşıma çıktı. Kitoko serisi A.S.P yani AFFINAGE Saloon Professional markasının altında satışa sunulan ve saç bakımında oldukça iddialı ürünleri bünyesinde barından bir seri. 



Kitoko Oil Treatment içeriğinde saç için yararlarını saymakla bitiremediğimiz Karite yani Shea yağı ve Argan yağını barındırıyor. Bununla beraber ürün içeriğinde A ve E vitaminleri ile UV Filtresi de mevcut. Bir saç daha ne isteyebilir değil mi?


Kitoko Saç Bakım Yağı yapı itibariyle oldukça hafif ve saçı asla ağırlaştırmayan bir ürün. Tüm saç tipleri için uygun olmakla beraber özellikle kuru ve yıpranmış saçları can evinden vurabilecek etkide olduğunu da söylemeliyim. Saçı yoğun bir şekilde beslerken yumuşacık ve parlak bir görünüm kazandırıyor. 

Ben her duştan sonra ıslak saça uygulayıp normal kurutma işlemine geçiyor, kuruttuktan sonra da tekrar saç boyuna uyguluyorum. Saç uçlarındaki kırık ve yıpranmış görünüm bu ürünle kesinlikle farkedilir derecede azalıyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi yumuşacık ve parlak saçlar Kitoko Saç Bakım Yağı ile hiç de ulaşılmaz değil. Saçtaki kabarma ve elektriklenmeyi de minimuma indirmesi cabası. Tüm bunları saçı ağırlaştırmadan, yağlandırıp yapıştırmadan yapabilen bu ürünü saç bakım sevdalılarına sonuna kadar tavsiye ediyorum. 




Damlalıklı ambalajı ile ürünü almak birazcık zor diyebilirim. Şişeyi biraz sarsmak gerekebiliyor ve az miktarda ürün elinize geliyor. Bir yandan bunu bir avantaj olarak görebiliriz. Yağ yapısındaki ürünleri uygularken miktar olarak her zaman az ürünle başlamak iyidir. Gerçi bu ürün piyasadaki pek çok emsaline kıyasla oldukça hafif yapıda. Eklemeden geçemeyeceğim; kokusa inanılmaz.


Sözün özü Kitoko Oil Treatment uzun zamandır kullandığım pek çok saç bakım ürünü içerisinde favorim olan bir kaç üründen biri. Saçlarını şımartmak isteyenler kesinlikle bir şans vermeli. Ben ürünü gittigidiyordan aldım. İnternetten yapacağınız ufak bir araştırmayla satın alabileceğiniz pek çok kanal olduğunu göreceksiniz.

2 yorum:

  1. Merhaba :) Postlarınızı severek takip ediyorum. Benim blogumada beklerim. Yakında çok aktif olarak paylaşımda bulunucam. Sizde katılırsanız çok mutlu olurum. http://nurundelidolublogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Kuaförümün önerisiyle aldım, hiç memnun değilim. Çok az sürsem de saçımı yapıştırıyor, yumuşaklık da vermiyor. 80 ₺ Verdim. Üzgünüm...

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın