3 Mart 2012 Cumartesi

Sebamed Liquid Face & Body Wash


Bu ürün uzun zamandır benle, varlığını bile unutmuşum. Project pan için seçim yaparken gözüme çarptı, post hazırlayayım dedim. Sebamed'in bu likit temizliyicisi sevilen bir ürün, özellikle takip ettiğim bir forumda sivilce problemi için kullanıp memnun kalan çok olunca ben de zamanında denemek için almıştım.

Ürün adından da anlayacağınız gibi hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor. Dermatologların akne tedavileri için önerdiği bu üründen benim pek memnun kaldığım söylenemez. Bir kere koku olarak beni rahatsız etti, ilaç ilaç kokuyor. Aldığım zaman en fazla 4-5 gün kullanabildim. Yüzümü fazlasıyla gerip rahatsız bir his vermesinin haricinde, kullandığım bu kısa süre içerisinde özellikle burun ve ağız kenarlarında, çenemin altında aşırı kuruma, pullanma yaptı ki cildim malumunuz yağlıdır. Böyle problemler yaşayınca ben de doğal olarak kullanmayı bıraktım. Belki vücut için tekrar şans verebilirim, ama yüz için piyasada mis gibi ürünler varken bunu asla kullanabileceğimi sanmıyorum. 


Yine de memnun kalınan, tutulan bir ürün olduğunu düşünürsek denemek konusunda karar sizin, umarım memnun kalırsınız.

8 yorum:

  1. Şu anda 1 lt lik devasa boyutuna sahibim, normalde yüz yıkama jeli için lrp effaclar kullanıyorum faka tduşta vücut için bunu kullandığımdan ayrıca lrpye gitmiyor elim,bunu yüzüme de kullanıyorum,hem de 2 kez yıkıyorum yüzümü duşta,ne bir gerginlik ne bir pullanma var.Aktif sivilceyi de söndürmeye gerçekten yardımcı,vücudumda da bunu kullanmaya başladığımdan beri daha az kuruluk yaşıyorum. Bu arada cilt tipi karma-hassas,kışın karmadan kuruya dönüktür. Sende nasıl böyle birşey oldu ki?Kokusu da evet var ama beni hiç rahatsız etmiyor,renginden dolayı bir rahatlama yaratıyor sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu yıkama jelini cok merak edıyordum yazını okuyunca kararsız kaldım almasam mı dıye ?

    YanıtlaSil
  3. 25 yasina kadar sivilcelerle ugrasmis birisi olarak seba med urunlerini (eskiden sabunu vardi sadece) deneyip hep ne kotu ne iyi ama tatmin de edici olmadigina karar vermistim tatlim. Ozellikle derma ceutic'in yikama jeli, nemlendirici ve iz giderici asit bazli urununu tavsiye ederim canim biz cok memnun kaldik ;))

    YanıtlaSil
  4. Bunu da sen oku diye yaziyorum mail atacaktim ama blogda mail adresini bulamadim canim, son posta biraktigin yorum icin cok cok tesekkurler okurken kikir kikir guldum, hem icten hem esprili hem de cok tatli yazmissin cuma gunumu aydinlattin resmen! :)) bu yogunlukta bloglara vakit ayirmak cok zor olabiliyor ve ciddi bir emek var, bunun gorulup bu sekilde takdir edilmesi inanilmaz motive edici oluyor. Bu guzel sozler ve begeni icin coooook tesekkur ediyor sevgiyle kucakliyorum seni tatlim :)))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blogunu yeni kesfettim
    Uyenim
    Ben de bekelrim bloguma
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. merqure aslında kışın cildimin hastalık dönemleri haricinde çok da kuruduğu söylenemez, belli olmuyor işte.ben de ciddi anlamda gerginlik ve kuruma yapmıştı.vücut için de aynı etkiyi göstermez umarım.

    beautybubblesblog aynı ürün farklı cilt tiplerinde farklı etkiler gösterdiği için almak sana kalmış, eğer alırsan memnun kalmanı umuyorum:)

    betwin us emeğiniz ne kadar güzel söz varsa hakediyor hatta az bile kalıyor. bloguma hoşgeldin:) sivilce sorununu çok şükür la roche posay ürünleriyle çözdüm ama ufak tefek izler için tavsiye ettiğin markayı araştıracağım çok teşekkürler tatlım:)

    duygu şenyürek hoşgeldin hemen bloguna ışınlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Merhabaa:)
    Bende de aynı etkiyi bıraktı demekki gerçekten bö bi etkisi var bu ürünün ama dediğin gibi vücut için kullanabılırsın canım ben öyle yapmıstım.Bende bekliyorum bu arada sevgiler:))

    YanıtlaSil
  8. merve yıldız vücutta şu an için memnunum, yüz için ise tövbe :)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın