22 Şubat 2012 Çarşamba

Rusk Sensories Bright Şampuan


Malum sarı saçın derdi bitmez. Hele de yeni yapılmış açma, röfle işlemlerinde oluşması muhtemel çiğ sarılıklar, kızıllaşmalar, zamanlar solan saç rengi malesef sarıseverlerin en büyük kabuslarından. Ben de bu tarz renk düzensizliklerinin önüne geçmek amacıyla Rusk Sensories Bright şampuanı denemek istedim. Bu ürünü yurtdışından kozmetik alışveriş yasağı gelmeden önce strawberrynet.com'dan almıştım. Yani uzun zamandır benimle. Ürünü dönemsel olarak kullanıyorum, röflemi ya da dip boyamı yeni yaptırdığımda, saçımda matlaşma gözlemlediğim zamanlarda bla bla. Bu sebeple daha uzun bir süre bana yetecektir.

Renk çarkını hepimiz biliyoruz. Sarı, yeşil tonlarının karşısında mor tonlar bulunur. Rusk vb. markaların ürettiği mor şampuanların da sırrı renk çarkında gizli. Şampuanın mor renkli lavanta ve papatya özü içeren özel formülü saçtaki bu çiğ tonları, kızıllaşmaları nötralize ederek renk düzensizliklerini ortadan kaldırıyor, saça parlaklık kazandırıp; röfle, ışıltı vb işlemlerin olduğu kısımları tazeliyor. 

Dediğim gibi ben ürünü dönemsel olarak kullanıyorum. Örneğin pazartesi dip boya yaptırdım ve yaklaşık 1,5 hafta boyunca saçımı bu ürünle yıkayacağım. Kullandığım süre zarfında temizleme anlamında bir problem yaşamıyorum tek problem saçımı biraz kurutması. Bu anlamda eğer mor şampuan tercih edecekseniz saç kremini de almanızı öneririm. Ben almamıştım. Bunun haricinde gerçekten de renk konusunda vaad ettiklerini gerçekleştiriyor, yeni yapılan açma işlemlerinde saçın renginin daha çabuk oturması için bire bir. Rusk markasına ulaşamazsanız L'oreal Serie Expert Silver da aynı işlevi görecektir. 

Keşke dünya üzerindelki bütün saç bakım ürünlerini deneyebilsem, resmen takıntı oluştu:(

6 yorum:

  1. nilay eğer bu tarz problemin varsa direk al derim.

    YanıtlaSil
  2. Yaaaaa bunu istiyorummm ariyorumm bide shimmer lights war onuda turkiyede bulmak imkansiz turkiyede bulabilecegim bi marka yada sayan yer warmi ayni gorewi yapan lutfen cewappp

    YanıtlaSil
  3. Yaa niye cevap yazmiyosunuzz turuncu kafa geziyorum ben bi yardim edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal'in kuaför serilerinde bu özellikte bir ürün olması lazım. Silver serisi diye geçiyor

      Sil
    2. Tesekkurler ama lorealin silver sampuanini internette okudugum yorumlardan cok ise yaramadigini duydum farkli bi urun ariyordum ama yok sanirim bunu denemekte fayda var

      Sil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın