8 Şubat 2012 Çarşamba

Pure Beauty Geoaqua Ultra-Hydrating Eye Gel


 Pure Beauty bildiğiniz gibi Kore menşeili bir marka ve Watson'slarda satılıyor. Uzak doğu'lu kadınların cildi dillere destan olunca ben de bu markaya şans vermek istedim ve yeni çıkardığı Geoaqua serisinden bu ürünü aldım.


Peki Geoaqua serisi ne vaad ediyor? Gelin sırlarını okuyalım.

 
Geothermal Onsen kaynak sularının faydaları:

  • Derinlemesine nemlendirme
  • Cildi sıkılaştırmaya yardımcı
  • Besleyici etki
  • Cilt tonunu iyileştirme
  • Antioksidan etkisi
  • Gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı
  • Cilt yenileme ve cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı
  • Kırışıklık azaltmaya yardımcı
  • Serbest radikallere karşı savunma
  • Cilt esnekliğini arttırmaya yardımcı

İçeriğine göz atacak olursak


Gelelim yorumlara. Benim göz altlarım çok problemli değil,  morluk sorunum pek yok. Çok uzun süre bilgisayar ekranına baktığımda veya sınav dönemlerimde herkes gibi göz altlarım çökebiliyor bu da normal zaten. Bunun haricinde göz çevrem çok kuru değil. Sırıtık biri olduğumdan kirpik diplerimde minik kırışıklıklarım var. Göz çevresi kremi kullanmak istememin sebebi makyaj yaptığım için nemlendirip içimi rahatlatmak. 


Ürün adından da anlaşılacağı gibi gel kıvamında, çok yoğun bir yapısı yok oldukça hafif. Rahatsız etmeyecek floral bir kokusu var. Yapısının hafifliğiyle nemlendirmesi de doğru orantılı diyebiliriz. Cilt tarafından kolayca emiliyor, herhangi bir yağlı, rahatsızlık verici his bıraktığını söyleyemem. Bu nemlendirme bana yeterli geldi ama kuru bir göz çevresine sahip kişi bu kremden nefret edebilir. Zira gerçekten de emildikten sonra nemlendirici sürmüşsün hissi yaratmıyor. Bunun haricinde göz çevremde herhangi bir aydınlanma, efendime söyleyeyim mimik çizgilerimde yumuşama falan görmedim. Bazı göz çevresi kremleri gibi yağ butoncuğu falan da yapmadı.

Ürünün sevmediğim bir özelliğini söyleyecek olursam ucundaki delik bir göz çevresi kremi için fazla büyük bu sebeple ihtiyacınız olan üründen daha fazlasını akıtıyor. Hele de baş aşağı koymuşsanız akan ürün kapağın birikebiliyor. Buna dikkat etmekte fayda var.


Gördüğünüz gibi yapısı oldukça hafif.



Göz çevresi çok sorunlu olmayıp uygun fiyatlı bir ürün arayanlar deneyebilir.( sanırım en son 20TL'ydi.)  Büyük beklenti içine girerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kuru ve olgun ciltler zaten uzak dursun. Bir daha alır mıyım, sanmam. Belki aynı markanın Super Brightening ya da Youth Restore with Black Pearl serilerini deneyebilirim. ( Super Brightening serisinin toniğini denedim en kısa zamanda post yazacağım.)

6 yorum:

  1. iyiki almamısım dedim okudugumda
    cok faydalı bız yazı olmus
    cnm

    YanıtlaSil
  2. senle hemen hemen aynı cilt bakım ürünlerini kullanıyoruz anlaşılan cerencim =)ben de yaklaşık hafta önce bunun kırmızı kutulu olanını aldım şimdilik memnun gibiyim.biraz daha kullanayım yorumlarımı paylaşcam ben de blogumda.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. kova kadınıyım ben vasat bir ürün,yararlı olabildiysem ne ala:)

    makyaj güncem narlı seri dimi kırmızı olan, yorumlarını bekliyorum o zaman:)

    YanıtlaSil
  4. pure beauty bb kremleri de pek begenmiyorlar kokusu rahatsız etmişti beni de. hafifi bir jel anladıgım kadarıyla rujun altına sürersin begenmezsen baz olur :)

    YanıtlaSil
  5. kozmetik deneyimleri bb creamlerinden mavi olanı bende de var ama kullanmadım aylar oldu alalı, ama olumsuz yorum çok dediğin gibi. dudağa sürmeyi hiiiiç düşünmemiştim:D önerin için sağ ol deneyeceğim

    YanıtlaSil
  6. gayet düzgün bir cildim vardı ta ki pure beauty tonik ve yüz temizleme jelini alana kadar kimseye tavsiye etmiyorum makyaj yapmadığım halde yüzümü hiç temiz hissetmiyorum sivilcelenmeye başladım siyah noktalarım olustu bu ürün hiç işe yaramıyor. bende artık sıkıldım ve araştırırken buraya denk geldim sizlerle paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın