9 Şubat 2012 Perşembe

Onlineeczanem.com Alışverişim


 Dün onlineeczanem.com'dan aldığım maille 8-14 Şubat tarihleri arasında yaptığımız alışverişlerde kargo ücreti ödemediğimizi öğrenince hemen bu fırsatı değerlendirmek istedim. Dün öğleden sonra verdiğim sipariş jet hızıyla bu sabah bana ulaştı.La Roche Posay'in Hydreane serisini denemezsem olmazdı, Legere bana, Riche arkadaşım Beste'ye:)




Her zamanki gibi beni sample'a boğmuşlar, nasıl sevindim anlatamam. Kendilerine buradan tekrar teşekkür etmek isterim. Miniş miniş Avéne'ler tam yemelik. Avéne özellikle termal suyunu denedikten sonra iyice merak ettiğim bir marka oldu. La Roche Posay'in kullandığım ürünlerinden delicesine memnun olduğum için denemeye elim gitmiyordu. Bu samplelar o sebeple çok makbule geçti. Yine La Roche Posay'in Tolariane serisinden sample demeye dilimin varmadığı temizleyiciyi de göndermişler kocaman 50 ml, böyle sample'a can kurban.

Sabah sabah günümü aydınlatan bir kargo oldu anlayacağınız. Onlineeczanem.com'un ücretsiz kargo kampanyasından yararlanmak için tık tık.

5 yorum:

  1. sanırım onlineeczanem.com ile kozmetikmarkalar.com kardeş siteler, aynı kargo bedava duyurusu kozmetikmarkalar.com sitesinde de vardı :)

    YanıtlaSil
  2. avene olanlar hediye mi ovvvvvvv
    cok iyi ben de alıcm artık sart oldu :)

    headrın cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  3. gamze evet dediğin gibi kardeş firmalar:D

    kova kadınıyım ben beğendin mi avéne'lerimi evet sample onlar sağ olsunlar, al al hazır la roche indirimi varken. sağ ol canım ben de sevdim headerımı:)

    YanıtlaSil
  4. aaaaa o minik Avene siselerini buralarda hic görmedim, bu onlineeczanem süper bir siteymis : )

    YanıtlaSil
  5. minikler çok tatlı ya, onlineeczanem candır valla:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın