18 Şubat 2012 Cumartesi

Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi


Saçlarım uzun zamandır boyalı olduğu için sıvı saç kremleri olmazsa olmazım diyebilirim. Mümkün olduğunca elimdeki ürün bitmeye yakın yenisini hemen alırım ki dımdızlak kalmayayım. Yoksa tarama aşamasında sinir harbiyle vururum makası maazallah. 

Bu ürünü de bana ulaştığı andan yani Aralık ayından beri kullanıyorum. Saçlarımı gün aşırı yıkadığımı göz önüne alacak olursam bu üründe ilk dikkatimi çeken şey az miktarının bile saçlarımı sorunsuz biçimde açmam için yeterli gelmesi oldu. Fotoğraflardan belli olmasa da şişenin anca yarısını bitirebildim ki normal şartlar altında severek kullandığım Gliss markalı sıvı saç kremini aynı sonucu almak için hunharca kullandığımdan  neredeyse 1,5 ayda bitirebiliyordum. Bir kaç fıs saçımın kolayca, yolunmadan açılmasına yetiyor. 

Neva Kozmetik der ki: 
" Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi, provitamin B5 içeren özel formülüyle saçı yumuşatır ve karışmış saçların kolayca açılmasını sağlar. Özellikle banyodan çıktıktan sonra birbirine dolanmış ince telli düz saçları ve taraması işkence olan kıvırcık saçların bile kolayca açılmasını sağlayarak saç tarama işlemini eğlence haline getiriyor. Ayrıca fön ve düzleştirici öncesinde saçınıza Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi uyguladığınızda, saçlarınızı fön ısısından korur ve daha kalıcı bir görünüm sağlar. "



Isıya karşı koruma ya da yıpranmış saçlar üzerindeki etkisinden bahsedecek olursak sıvı saç kremlerinin bu işlevleri yerine getirdiğini düşünmediğim ve gözlemlemediğimden pek olumlu bir yorum yapamayacağım. Bu aşamada serum ve maskelerin daha etkili sonuçlar yaratacağı aşikar.

Sözün özü benim için sıvı saç kremlerini kullanmanın amacı saçın kolay taranabilmesini sağlamak. Nevacare de bu görevi gerçekten de başarılı bir biçimde yerine getiriyor, dediğim gibi diğer markalara kıyasla daha az miktarla taranabilir saçlara ulaşıyorum. Fön ya da düzleştirici öncesi ısıya karşı pek bir koruma sağlamasa da, fönü güzel tutuyor, gün içinde saçta herhangi bir yapışma, ağırlaşma yapmıyor. Memnunum, Neva Kozmetik'e bu ürünü deneme şansı verdiği için teşekkür ederim. Denk gelirseniz deneyin derim. Hem Gliss'in leş kokulu ürünlerinden bir nebze uzaklaşmış olursunuz. (Gliss sevdiğim bir marka, çoook memnun kalarak kullandığım ürünleri var ama kullandıkları parfümler beni bitiriyor malesef.)

Ürün 200 ml- 6.50TL

-Ürün firma tarafından gönderilmiştir, yorumlar bana aittir-

11 yorum:

  1. Bende buna benzer bir ürün kullaniyorum, hatta yarin icin post´u hazir, cok pratik oluyor bencede ; )

    YanıtlaSil
  2. bende çok memnun kaldım bu üründen elsevi bitirnce tamamen bu ürüne yöneldim çok başarılı..

    YanıtlaSil
  3. viva sıvı saç kremi olmadan ben bir hiçim:)

    özge kesinlikle elseve,gliss'e kıyasla daha başarılı ben de sevdim

    YanıtlaSil
  4. vay be ne hoş bişeymiş bayıldım buna ben.yanılmıyorsam öncesinde tavsiye edildiğini duymuştm fakat bu kadarını tahmin etmemiştim:)


    http://cosmo-trend.net/

    YanıtlaSil
  5. adsız gliss manyağı biri olarak neva'dan çok daha memnun kaldım,alınası bir ürün.

    YanıtlaSil
  6. HC HAİR CARE DİYE BİTKİSEL SAÇ BAKIM YAĞI VAR..DAHA ÖNCE KULLANDIN MI HİÇ?? SAÇ UZAMASINA FALAN ETKİLİYMİŞ..SAÇLARIM GERZEK KUAFÖR YÜZÜNDEN KISALDI..GÜNLERDİR ARAŞTIRIYORUM NASIL ÇABUK UZATIRIM DİYE..:(

    YanıtlaSil
  7. fdl malesef kullanmadım canım, kuaför hatası sanırım sorun geçmiş olsun umarım çözüm bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  8. Ben HC Hair kullandım. Biraz uzattı sanırım ama çok inceltti saçımı. Memnun kalmadım bir daha da almadım..

    YanıtlaSil
  9. I every time spent my half an hour to read this blog's posts every day along with a cup of coffee.

    Here is my blog post - my nearest training video help

    YanıtlaSil
  10. Greate pieces. Keep posting such kind of information on your site.

    Im really impressed by your site.
    Hello there, You have performed an excellent
    job. I'll definitely digg it and in my view suggest to my friends. I'm sure they'll be benefited from this web site.

    Stop by my weblog free life insurance quotes

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın