5 Şubat 2012 Pazar

The Body Shop-Chocomania Serisi



Sevgili Hersheyler blogunda The Body Shop Chocomania serisi lansmanını paylaştığını andan itibaren sabırsızlıkla bu serinin satışa çıkmasını bekledim. Sonunda geçtiğimiz hafta mağazalarda yerini aldı. Hem de 3 al 2 öde kampanyasıyla. Ben de bu kampanyayla body butter, vücut losyonu ve lip butter aldım. Seride benim aldıklarım haricinde duş jeli, body scrub ve kalp şeklinde miniş sabunlar da yer alıyor.




Bu seri 48 saat nemlendirme özelliği ve TBS bünyesindeki diğer serilere kıyasla en fazla Yerel Ticaret Ürünü içermesiyle öne çıkıyor. 

Ama asıl olay kapağı açtığınızda aldığınız misler gibi çikolata kokusunda. Body butter'ı kaşıklayasım, losyonu kafaya dikesim geliyor. Lip butter'ı ister istemez tadıyorsunuz zaten.

Nemlendirici etkisinden konuşmak gerekirse losyon adı üstünde hafif yapıda, cilt tarafından kolayca emiliyor, yeterli gelmediği durumda da devreye body butter giriyor. Sonuç mis gibi çikolata kokan, pamuk bir cilt. Lip butter'la cilamızı yapınca değmeyin keyfimize. 

Sözün özü ben bu seriyi tuttum, çilekli butter'ımın ekşimesiyle küstüğüm body butterlarla barıştım. Şu an 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor. Kofreler de bu seriyle tanışmak için iyi bir başlangıç olabilir. Alın gari.

9 yorum:

  1. ben de duş jelinden aldım, harika kokuyor bu seri :)

    YanıtlaSil
  2. nemlendirici su bazlı mı yağlı mı ?

    YanıtlaSil
  3. kitten o koku beni bitiriyor:)

    m.ata tatlım body butter da losyon da yağlı tabisi:)

    YanıtlaSil
  4. ay ben bu büyüğü nemlendirici şişeyi body lotion diye görüyorum uyku işte =/ yağ olayı beni bozuyo ama lip butter alabilirim =)yağlı krem kullanamıyorum ama dudağıma sürerim her türlü =) teşekkür ederiz =)

    YanıtlaSil
  5. Ayyyy canım çekti yiyecem hahahaa :D Güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  6. sayın m.ata çok vıcık bir yapısı yok:) losyon zaten çabuk emiliyor butter yoğun ama rahatsız etmez gidince kurcalarsın. lip butter da çikolata krizleri için bir kaçış olabilir tabi, ha dudak çatlağı için kesin çözüm istersen başka bir ürün var onu da yazacağım bu hafta:)reca canım.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanın. Ben TBS 'Un en sinir olduğum özelliği ürünleri özellikle kremleri cok cabuk bozuluyor. 2 ay icinde de kocaaaa kavanozu bitiremiyorum napiyim:) Bir süre sonra da kremler losyonlar başka bi boyuta geciyor.Çabuk bitirin yenisini alın :)

    YanıtlaSil
  8. güzellik paleti cilekli butterda aynısını yaşadım sevdiğim bir koku artık kabusum oldu ekşi ekşi geliyor dayanamıyorum bir daha da almam sanırım. çok teşekkür ederim:)

    dimple dock gelmez mi buram buram maşallah:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın