25 Ocak 2012 Çarşamba

Son Aldıklarım






Son zamanlarda aldıklarım bunlardan ibaret. Artık sağlam bir kozmetik orucuna girmenin zamanı geldi sanırım. The Body Shop'un Chocomania serisini de aldıktan sonra uzun bir süre kozmetik almamayı düşünüyorum. Zira bugün Erenköy mağazasına gittiğimde serinin body butter'ını deneme fırsatım oldu, resmen dibim düştü o nasıl güzel bir koku nasıl güzel bir nemlendirme, duş jeli keza yine aynı şekilde kokusuyla beni bitirdi, duşta sıcak çikolata diye kafaya dikerim bu gidişle. Malesef ürünler daha yeni geldiği için alamadım içimde kaldı, sanırım en geç Şubat ayı başında satışa sunulacakmış (yılbaşı setlerinin indirimi bittikten sonra). O zamana kadar biz de sample body butter'larımızla idare ederiz artık.

4 yorum:

  1. ha ha kozmetik orucu demissin ya , güldürdün beni. cünkü artik bana lazim bu oructan al al sira gelip bitiremiyoruz, umarim menun kalirsin aldiklarindan ;)

    YanıtlaSil
  2. ooooooo doldurmussun kuzum
    o gbrını kıvrımlı şisesi olan ojenın rengını ben de cok sevıyorum

    poseylerden memnun kalırsın umarım
    ben de hasas ciltler için olanı almayı dusunuyorum ama elimdekileri bitirmeden olmazzzzzz

    YanıtlaSil
  3. style m ev doldu taşıyor stokları eritmek lazım oruç şart:D

    kova kadınıyım ben benim de artık elimdekileri bitirme zamanım geldi sanırım artık bir oje dahi almayacağım chocomania hariç:D la roche posay effaclar serisine aşığım duo bana çok iyi geldi diğer sampleları ve termal suyu ilk kez kullanacağım bakalım iyi gelir umarım:)

    YanıtlaSil
  4. Burt Bee's dudak nemlendiricisi mucizevi bişi çok seviyorum..

    Sevgiler Nino
    http://ninostudio.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın