30 Ocak 2012 Pazartesi

China Glaze - Drastic


Ojede her rengi severim ama koyu kırmızıların yeri başka. China Glaze Drastic de tam benim kalemim bir kırmızı. Tek katta bile oldukça opak, ben yine de alışkanlıktan 2 kat sürüp farklı ışıklar altında özellikle flaşsız olarak fotoğrafladım.





 Drastic'i denemek isterseniz mini çekilişime katılabilirsiniz. 

not 1: Tırnak diplerimdeki etler soğuklarla beraber iyice gözüme batmaya başladı, Lemony Flutter kullansam da görüntü içime sinmiyor ve manikür yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce hiç manikür yaptırmadığım, o etleri kesen makastan korktuğum ve içten içe manikürle beraber genişleyen tırnak enini sevmediğimden için karar veremiyorum. Maniküre bulaşıp başımı belaya da sokmak istemiyorum. Sizin öneriniz nedir?

not 2 : Önümüzdeki günlerde size kendinden geçmiş, kırılan tırnakları adam edip, kaya gibi yapan bir üründen bahsedeceğim. Tırnaklarıyla başı dertte olanlar takipte kalsın.

10 yorum:

  1. Canım bence hiç girme manikür işine ;) Ben de hiç yaptırmadım şimdiye kadar ve yaptırmam da herhalde . Annem hep der ,bi kere maniküre başladın mı öyle devam etmen gerekiyormuş artık :/ Tırnakların çok hoş görünüyor bence ;) Öperiiim !

    YanıtlaSil
  2. çok uzun zamandan beri manikür yapan ve yaptıran biri olarak söyleyebilirimki sakın bulaşmayın, çünkü gerçekten tırnak etleri kesilmeye alıştımı geri dönüşü olmuyor bence onları temizlemediğiniz bir anki görüntüsü şuanki görüntüden ki tırnaklarınız mükemmel görünüyor, tırnak etleriniz hiç rahatsız edici değil daha kötü olacaktır. eğer yaptırmaya karar verirsenizde maniküre giderken mutlaka kendi setinizi götürün, böylece içinz rahat ve hijyen açısından güvende olursunuz sevgiler ...

    YanıtlaSil
  3. Bende hiç yaptırma derim. Tırnak etlerinden rahatsız oluyorsan ---ki burdan gayet güzel gözüküyorlar- tırnak eti kurutucuları vr tırnak eti yumuşatıcılar var onlardan kullanabilrsin. Ayrıca oje tam senin rengin çok yakışmış sanada :))

    YanıtlaSil
  4. I love this color, kisses, RA


    http://mysweetpeque.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. malesef tırnak etleri bir kere kesilince daha beter oluyormuş, ama bu sekilde de beni rahatsız ediyor, sağ ol tatlım çnerin için:)

    julyet önerin için teşekkürler, sanırım manikür işine bulaşmayacağım, kremler falan idare edeceğiz artık.

    merimania ben de kırmızılara bayılıyorum, dipleri birazcık göze batıyor ama yapacak bir şey yok.

    ladymore lush lemony flutter kullanıyorum memnunum ama havalar soğuk olunca malesef etkisi çok sürmüyor.

    my sweet perque thank u so much, love red polishes too:)

    YanıtlaSil
  6. bence hiç maniküre ihtiyacın yok :) tırnak etlerin güzel görünüyor ve manikür de etlerini kesiyorlar , etlerin ucu açık olunca mikrop kapma olasılığın yüksek oluyor
    riske girme derim :)

    YanıtlaSil
  7. Wow, sahane bir renk ve süper sürmüssün! : )

    YanıtlaSil
  8. kırmızı oje kırmızı oje kalp kalp kalp...)

    YanıtlaSil
  9. j-cute çok teşekkür ederim sanırım ben de vazgeçtim:)

    viva kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun demişler, gerçi ben oje ruj aksesuar harici bu rengi kullanamıyorum.

    tia maria kırmızı oje gerçekten tutku.

    YanıtlaSil
  10. kırmızının tonu çok güzelmiş

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın