8 Eylül 2011 Perşembe

Vichy Normaderm Tri-Activ Nemlendirici Bakım


Tataaa bitmiş bir ürünle karşınızdayım. Bu ürünü cildimin oldukça sorunlu olduğu bir dönemde almıştım, hemen hemen 2,5 ay kullandım ve genel olarak memnun kaldığım bir ürün oldu. (ben salaklık yapıp fazla kullandığım için 2.5 ay dayandı, normal kullansaydım daha giderdi) 



 Bildiğiniz gibi sorunlu ciltlere 3 önemli vaatle hitap ediyor kendisi. Bunları gerçekleştiriyor mu? Yavaş yavaş da olsa evet. Nemlendirme olarak çok memnun kaldım diyebilirim, verdiği matlık da fena sayılmaz. Sivilceleri de normal iyileşme süresinden daha kısa sürede geçiriyor diyebilirim, ama tabi bu benim nerden çaldığı belli olmayan eşek derisi suratımdan da kaynaklı olabilir. Kullandığım süre içinde sivilceleri kusturma, coşturma tarzı bir etkisi de olmadı. Ha söylemeden geçemiyeceğim bendeniz sivri zeka başlarda bu ürünü arap yağı bol bulunca her yerine sürermiş hesabı kullanmam gereken miktardan biraz!!! daha fazla kullanıyormuşum:) Bunu da nasıl farkettin derseniz kremi sürdükten birkaç saat sonra cildim resmen soyuluyor gibi oluyor, elimle ovaladıkça fazla!! olan kremler   katman katman elime geliyordu:) Dedim Sochic kendine gel, bir de normal insan gibi kullan şu meredi. Tabi böyle yapınca bu sorun ortadan kalktı, böylelikle ne kadar çok=o kadar etkili olmadığını da bir kez daha görmüş olduk. 

Ha derseniz ki bunu kullandın, cildin ay gibi mi oldu, tabiki de hayır,     1-2 tane kistik olarak çıkıp haftalarca geçmeyen sivilcelerim daha ufak boyutlarda benle olmaya devam etti. Sanırım artık kendimi alıştırmalıyım hiç bir zaman cildim pür-ü pak, sorunsuz olmayacak. Hiç sivilcem olmasa ayna gibi parlıyorum bir kere daha ne olsun:) Yine de deniyoruz işte, ne kadar aza indirirsek o kadar iyi. Bu ürünle beraber Bioderma Sebium temizleme jeli kullanmıştım, fena bir ikili olmadılar kısacası. Tekrar alınır mı? Neden olmasın?



Dikkat edenler için ürün paraben içermiyor, kokusu da aşırı değil.



3 yorum:

  1. Canım ,memnun kaldığına sevindim valla . Ben de bu ürünü hep merak ediyor almayı düşünüyordum . Bir blogta daha memnun kaldığını söylemişti birisi . İyi bari ,benim matlaştırıcı nemlendiricilerim bitince ben bir buna da el atayım :))

    YanıtlaSil
  2. ben de kabullendim ay gibi suratım olmayacağını. bu aralar nazar değmesin pek iyi gidiyor kendisi, ama eminim görenlerin yarısı ayy sivilcelii diyordur.. eski haline göre, bana çok yii geliyor sadece :):)

    YanıtlaSil
  3. junkhead denemelisin bence güzel bir ürün ama daha güzeli var mı:))) evet var 2gün oldu kullanmaya başlayalı biraz daha kullanıyım postlcam:)

    bubble aman maşallah diyelim o zaman:) elimizdeki kumaştan bu çıkıyor napcaksın:)

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın