14 Temmuz 2011 Perşembe

Dibini Görmeyen Sevdiğini Görmesin ( Project Pan) Harekatı


Sevgili Ezgi , Mine ve Bilgen twitterda project pan için destekçi arayınca doğal olarak atladım tabi. Odam ve banyo dolabı kozmetik deposuna dönüşmüş durumda, stokları yemeye çalışıyorum. Bu karışıklıkta gözüme en batan 7 ürünü acilen bitirmeye karar verdim, ilk operasyonu hakkını vererek tamamlayabilirsem o gazla pek çok project pan postu okuyabilirsiniz bu blogda.

The Body Shop Macadamia Düzleştirici Balsam- Alalı ne kadar oldu hatırlamıyorum, yarısından fazlası dolu halde. Rutubetten etkilenmeyen, kabarmayan, uzun süreli buklesiz saçlar bla bla vaad etmiş, yok öyle bir dünya kardeşim. Kokusu da hiç hoşuma gitmiyor. Geçiniz, nasıl bitirceksem artık.

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder- Tahminimce bir seneden fazla olmuştur bunu alalı. Severek kullanıyorum aslında, kendisi için özel bir post yapıcam. Bu aralar favorilerimden. (bu bitmez şekerler kazıcam dibini bitsin diye en sonunda)

Barcelino Saç Bakım Yağı- Bir aralar elimden düşürmezdim, güzel bir ürün bu 4. şişem olması lazım. Çok az kalmış zaten, bitsin yine alabilirim. (bitti de bitti:)

Nivea Moisture Boost Gel Cream- Öyle üzerinde nem bombardımanı falan yazdığına bakmayın, su bazlı çabuk emiliyor ama çok nemlendirdiği, yumuşattığı söylenemez, kokusunu da sevmiyorum.

Rimmel London Vinyl Gloss- Numarası silinmiş, yine zamanında severek kullandığım bir gloss, yapış yapış bir yapısı yok, portakallı vitamin şurupları gibi kokuyor, sünger fırçalılardan, bitirirken zorlanmayacağım bir ürün.

Nivea Dry Comfort Roll-on- Vazgeçilmezlerimden, her zaman alacağım bir ürün.  (bitti bile)

EST Perfume Jewels Body Lotion- Eyüp Sabri Tuncer'in yılbaşında yaptığı kampanyadan almıştım. Silver Rain serisinden (2 seri daha var onlar da başka project pan'a) fena bir ürün değil, şaka maka baya kullanmışım, bitmesi yakındır.  (bittiiii)

7 yorum:

  1. Cereen süpersin bizden hızlı çıktın bende yarın yazıcam yazısını ama benimki project 20 pan filan olucak herhalde:)

    YanıtlaSil
  2. ezgicim valla ilkten gözüm korkmasın die göz önünde olan 3-5 bişiyle başladım bunlar bitsin asıl zorlayıcı süreç başlayacak:)

    YanıtlaSil
  3. süpersin hadi biz de yarın başlıyoruz hepimize bol şans :D

    YanıtlaSil
  4. çoğunu yarılamışsın zaten,kolay gelsinn :D

    YanıtlaSil
  5. Ceren bronzer postuna bakıyodum da sonra tekrardan buraya atladım hepsi biter de o bronzer nasıl biticek sonsuza kadar project pan mi yapıcan yahu :))) ilk başta görmemiştim yeni farkettim

    YanıtlaSil
  6. haha ezgicim haklısın,her gün hunharca sürüyorum bakalım uzun süre bir şey almamak için iyi bahane çıktı bana anlayacağın:)))

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın