16 Temmuz 2011 Cumartesi

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder



Ben bunu yerim işte, şunun tipine bakar mısınız? Bourjois'nın çikolata şeklinde harika bronzerını deşelim şimdi de. Bendeki 51 nosu, sanırım 52si (daha koyu olması lazım) ve highlighter olarak kullanabileceğimiz bir de beyaz çikolatası-53 no var. Bronzer kitap şeklinde mıknatıslı bir ambalajla geliyor, o kadar hırpani kullanmama rağmen çantada açılma sorunu yaşamadım ki ilk aldığımda korkum buydu. Neyse efendim alalı 1 seneden fazla oluyor çok severek hatta bayılarak kullandığım bir ürün kendisi. Ambalaj zaten olayı bitirmiş, Kapağı açınca içi ayrı bir mest ediyor, çikolata severleri.



Kokusu mis gibi, çikolata aromalı güneş koruyucusu gibi kokuyor. Daha da yeme isteği uyandırıyor. Ne çok turuncu ne de çok kahvemsi bir bronzer kendisi, içinde çok minik altın rengi ışıltılar var. Belli belirsiz olduğu için contour amaçlı da rahatlıkla kullanılabilir.

İnanılmaz pigmentli bir ürün değil, bu bir bronzer için olumlu bir özellik bence zira hata yapma, yüzünü çamura bulanmış gibi gösterme ihtimalini yok ediyor. Uygularken çoğu zaman 2. katı az da olsa geçiyorum ki beyaz tenliyim. Fırça deyince tozutma gibi bir olayı yok ki bu da artı puan kazandırıyor kendisine. Bu aralar elimden düşürmüyorum, baya da bereketli çıktı ama inandım bitirmeden elimden kurtulamaz. Kısacası alınası bir bronzer kendisi, sırf ambalajı bile cezbediyor ama şişirilmiş bir ürün değil kesinlikle. Deneyin derim.


5 yorum:

  1. Cok merak ettim canim ne guzel bir goruntu bu boyle cok sevdim kokunun guzelligide cabasi demek insallah bulurum bende limited degildiyseki eger.......

    YanıtlaSil
  2. ben bunu yerim,ambalaja bak:D

    YanıtlaSil
  3. Çikolataya benziyor valla canım çetki gece gece..

    Bu markanın ürünleri iyimidir bende geçen eczanede gördüm almayı düşünüyorum :)
    http://lifewithsalpi-whatdidiweartoday.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Baya duydum bundan cok memnun kalanlari ama biraz teredutte kaldim acaba icindne sim/pirilti varmi die?=)))

    YanıtlaSil
  5. askınay limited edition değil canım merak etme boyner,ykm'de bulabilirsin.

    luzumsuzişler uzmanı yenilesi dimi:)

    salpi gece gece verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim o zaman:)

    hatice içindeki ışıltılar varla yok arası gönül rahatlığıyla alabilirsin

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın